"Dacht ik aan zijn penis, die ik intussen al online en via foto’s had gezien, werd ik geil en voelde ik de mijne groeien."
Volledig scherm
PREMIUM
"Dacht ik aan zijn penis, die ik intussen al online en via foto’s had gezien, werd ik geil en voelde ik de mijne groeien." © Roxanne Wellens

Max denkt jaren dat hij hetero is, tot hij gepijpt wordt door een man: “Ik was nog nooit zo hevig, zo lang, zo brullend klaargekomen”

“Ik ritste zijn broek los en nam zijn naakte geslacht in mijn hand, terwijl ik het streelde en kneedde. Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had. Dit was het echt.” Max (56) is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw, tot hij aan zijn geaardheid begint te twijfelen. ‘Hoe zou het voelen om gepenetreerd te worden?’ vraagt hij zich af. Hij zoekt voorzichtig contact met Christof, een online vriend die met dezelfde gevoelens zit. Na veel twijfelen besluiten ze elkaar te ontmoeten. 

 1. Garagist Chris vrijt met Eefje in zijn ijskoude garage: “We deden het op de motorkap van een blikgrijze Ford Mondeo”
  PREMIUM

  Garagist Chris vrijt met Eefje in zijn ijskoude garage: “We deden het op de motorkap van een blikgrijze Ford Mondeo”

  “Langzaam ritste ze haar jas open, die ondertussen bedekt was met mijn vuile, zwarte handafdrukken.” Chris (52) is 29 jaar wanneer op een winterdag de verwarming uitvalt in de garage waar hij werkt. Al snel is het te koud om te werken, dus hij stuurt zijn collega naar huis. Net wanneer hij zelf wil afsluiten, staat er een oude bekende voor de poort: Eefje. Chris beleefde ooit een paar wilde nachten met haar, maar intussen is ze getrouwd. Waarom zoekt ze na al die jaren contact?
 2. Liam heeft stomende seks met Saar in het zwembad van een openbare naaktsauna: “Het water gutste om ons heen”
  PREMIUM

  Liam heeft stomende seks met Saar in het zwembad van een openbare naaktsauna: “Het water gutste om ons heen”

  “Ik trok haar naar mij toe en op het ritme van het water begon ik haar te nemen. Dan weer zacht en traag, en op andere momenten hard en diep.” Op een winteravond bezoekt Liam (30) met zijn vriendin Saar een naaktsauna. In het stoombad glijdt Saar’s hand speels richting zijn kruis, en vanaf dat moment zijn de twee niet meer te stoppen. Ze zoeken verschillende plaatsen op, om toch maar heel even alleen te kunnen zijn.