thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Liefdesexpert tipt hoe je volgend jaar wél een lief vindt: "Daten is niet leuk, maar geef niet op!"

Zelf deed ze er 12 jaar over om haar 'eindman' te vinden. Carla Ketelaar helpt nu andere vrouwen een leuke relatie te krijgen. Ze schreef het boek 'Vind je eindman', een boek vol praktische tips dat zelfstandige vrouwen hierbij helpt. "Binnen een jaar een leuke partner vinden, moet lukken."

5 reacties

 • marie-claire de bosscher

  4 jaar geleden
  ben nu 17 jaar single, en heb me nog nooit zo goed en tevreden gevoeld.... en ik heb zelfs nooit een slechte man gehad... toch is het beter op mijn eentje.
 • Doris Fort

  4 jaar geleden
  Ja en mannen moeten maar een lelijke vrouw kiesen en niet altijd voor de knappe gaan. We zijn ALLEMAAL oppervlakkig.
 • Johan Bongers

  4 jaar geleden
  Het initiatief bij de man laten en hem het eerste drankje laten betalen?? Hallo?? We zijn wel 2017 dames, gelijkheid van mannen en vrouwen gaat in twee richtingen.
 • Hubert Wouters

  4 jaar geleden
  Al 40 jaar zoek ik maar krijg telkens deksel op neus. Ik was blijkbaar geen 'bad boy'. Nu hoef het voor mij ook niet meer. Bij mij hoeven ze niet meer langs te komen. En goede raad hoef ik ook niet meer. Heb mijn plan zelf en alleen getrokken en dat ging buiten verwachting goed.
 • Michaël Van Gansbeke

  4 jaar geleden
  Iets minder naar de perfectie zoeken, iets meer brave mannen een kans geven ipv steeds graag mee te gaan met players en bad boys en iets minder denken...even kijken of ik niets beters kan krijgen zou ook al helpen.