thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Last van stress? Ruik eens aan het bezwete T-shirt van je partner

Het is officieel niet meer creepy om eens uitgebreid te snuiven aan een bezweet stuk stof dat je geliefde heeft gedragen. Volgens nieuw psychologisch onderzoek kan ruiken aan kledij van iemand die je graag ziet, ervoor zorgen dat stress afneemt. 

0 reacties

 1. Elke relatie kan toxisch worden: zo herken je de alarmsignalen. “Soms is er nog veel liefde en wuif je het weg”
  PREMIUM

  Elke relatie kan toxisch worden: zo herken je de alarmsigna­len. “Soms is er nog veel liefde en wuif je het weg”

  Toxische relaties zijn hot op sociale media. Coaches geven je de ‘rode vlaggen’ en moedigen je aan om er een einde aan te maken. Maar giftige liefde is echt niet zo zwart-wit, zegt relatietherapeute Vanessa Muyldermans. Het kan élk koppel overkomen, de schuld ligt niet altijd alleen bij ‘de narcist’ en soms verdient de liefde zelfs een tweede kans. “Na elk incident volgen voor zo'n koppel ook fijne periodes.”
 2. “Als ik ontwaak en zijn erectie tegen mijn billen voel.” Zo toon je dat je verlangt naar iemand, volgens 40 Vlamingen

  “Als ik ontwaak en zijn erectie tegen mijn billen voel.” Zo toon je dat je verlangt naar iemand, volgens 40 Vlamingen

  Hoe hoor, voel of merk jij het liefst dat er naar jou verlangd wordt? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 38.300 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Wanneer zij echt initiatief neemt en niet gewoon hint dat ze zin heeft.”
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Myriam (43) overwon kanker, maar haar partner blijft seks vermijden: “Hij heeft gezíén hoeveel pijn ik had”
  PREMIUM

  Myriam (43) overwon kanker, maar haar partner blijft seks vermijden: “Hij heeft gezíén hoeveel pijn ik had”

  Na een loodzwaar ziekteproces is Myriam (44) fysiek weer genezen. Haar partner David (43) stond trouw aan haar zijde, maar kan de zorgende rol maar niet loslaten. En daar lijdt hun seksleven onder. “David zegt dat hij bang is om me pijn te doen als we zouden vrijen.” Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies aan koppels die elkaar terug willen vinden na een lange seksloze periode.