Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Kurt glipt tijdens het kerstfeest weg met zijn lief: “‘Durf je me tussen de soep en het hoofdgerecht te neuken?’ fluisterde ze”

“Terwijl ik in de pot roerde begon ze mijn hals te kussen. Haar handen gingen richting mijn kruis.” 24 december 2001. Kurt (40) is dan 21 jaar en viert kerst met zijn lief Veronica. Hij spreekt op voorhand met zijn familie af dat zij zullen koken. De keuken is verboden terrein. En van die plots gewonnen privacy maakt Victoria gretig gebruik. Zullen ze betrapt worden? 

  1. Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddellijk op door haar vechttalent”

    Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddel­lijk op door haar vechtta­lent”

    Charlotte (40) en Gregory (44) kwamen elkaar tegen in de karatewereld, al was zij op basis van de eerste ontmoeting niet meteen verkocht. Gelukkig konden zijn dansmoves het tij keren, en intussen delen deze tortelduifjes al 24 jaar liefde en leed. “Ik ben allesbehalve traditioneel. Als Gregory me ten huwelijk had gevraagd, had ik waarschijnlijk nee gezegd.”