rr
Volledig scherm
PREMIUM
© rr

Jij links, hij rechts? Relatietherapeut Sarah geeft advies aan echte koppels zoals ‘Billie vs Benjamin’. “Verschillen moeten er zijn”

Een van de populairste series van het moment is ‘Billie vs Benjamin’. Het verhaal gaat over een koppel met een tegenovergestelde politieke mening en daar komen de nodige dramatische strubbelingen bij kijken. Dat levert goeie televisie op, maar in de realiteit vraagt zo’n romance meer moeite en werk, zegt klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens. Ze legt uit wat je kan doen als je partner een fundamenteel andere overtuiging koestert. “Mensen hebben vaak een droombeeld als het op de liefde aankomt. Maar ‘de ware’ is niet altijd wie je in gedachten had.”

 1. Charlotte Timmers is de ‘linkse trut’ in ‘Billie vs Benjamin’: “Soms zegt zij dingen die ik ook wil zeggen, maar dat durf ik niet”
  PREMIUM
  TV

  Charlotte Timmers is de ‘linkse trut’ in ‘Billie vs Benjamin’: “Soms zegt zij dingen die ik ook wil zeggen, maar dat durf ik niet”

  Heb je tijdens de feestdagen wel eens op je tong gebeten om verhitte politieke discussies met familieleden te vermijden? Wel, ‘Billie vs Benjamin’ is een verfilming van precies dat fenomeen. In de nieuwe reeks van Streamz zien we Charlotte Timmers (33), die we al kennen uit ‘De Bende van Jan de Lichte’. We spraken haar over haar allereerste hoofdrol, als de ‘linkse trut’ Billie. Die wordt halsoverkop verliefd op ‘rechtse rakker’ Benjamin, gespeeld door Ward Kerremans (33). “Het komt pijnlijk dicht in de buurt bij het echte leven.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. NINA vraagt het aan ... dankzij deze 36 wetenschappelijke vragen ben je straks weer stapelverliefd op je partner
  10

  NINA vraagt het aan ... dankzij deze 36 wetenschap­pe­lij­ke vragen ben je straks weer stapelver­liefd op je partner

  Voor onze wekelijkse interviews in NINA baseren we ons op een gerenommeerde studie van hoogleraar psychologie Arthur Aron. Hij onderzocht of de intimiteit tussen twee vreemden kan versneld worden door hen een specifieke reeks van 36 vragen voor te schotelen. Nu is het aan jou. Ga aan de slag en vul de vragenlijst in met je partner. Kom zo te weten hoe goed jullie op elkaar afgestemd zijn en laat de vonk (weer) overslaan.