Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Jens organiseert een seksfeestje: “We waren spiernaakt en overgeleverd aan de wensen van de dames”

“Met een uitdagende blik gaf ze de kaart ‘orale verwenning’ aan Mateo, die breed grijnsde en haar meenam naar de matras in het midden van de kamer.” Jens* (39) organiseert graag erotische feestjes. Op een avond zet hij een CFNM-feestje — Clothed Female, Naked Man — op touw. De bedoeling? De mannen zijn naakt en staan tot volledige beschikking van de dames. Met de hulp van een kaartspel wordt het een wilde, magische avond. “Mateo keek me van opzij aan en vroeg: ‘Wisselen?’”

 1. Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

  Welke erotische hint wil jij je partner geven? 35 Vlamingen verklappen: “Ik wil dat je me gewoon eens néémt”

  Welke erotische hint of tip zou je je partner stiekem willen geven? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 30.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “We krijgen vaak niet de seks die we willen. Maar gooi niet meteen met verwijten.”
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Waar krijgt de Vlaming ‘goesting’ van? 35 straffe reacties: “Een kus in de nek is mijn ‘aan-knop’”

  Waar krijgt de Vlaming ‘goesting’ van? 35 straffe reacties: “Een kus in de nek is mijn ‘aan-knop’”

  Wat is geen seksuele handeling, maar windt je toch helemaal op? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 29.600 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Wat de ander onbewust doet dat ons opwindt, zeggen we elkaar veel te weinig.”
 3. Dieter gaat vreemd met Ilse midden in een bos: "'Wil je mij proeven?', vroeg ze. Ze smaakte zo lekker”
  PREMIUM

  Dieter gaat vreemd met Ilse midden in een bos: "'Wil je mij proeven?', vroeg ze. Ze smaakte zo lekker”

  Dieter* is 31 wanneer hij Ilse* (30) leert kennen op het werk. Het klikt, maar dan verdwijnt Ilse zonder afscheid te nemen. Hij bemachtigt haar nummer; het begin van urenlange conversaties via sms. Hij komt erachter dat ook zij in een seksloze relatie zit en de twee besluiten af te spreken in een bos om hun brandend verlangen te stillen. “Ik liet mijn vingers bij haar naar binnen glijden en stak ze dan in haar mond. Met een geile, passionele blik in haar ogen likte ze vinger voor vinger af.”