Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Is online bedrog even erg als ‘echt’ overspel? Seksuoloog Filip Geelen legt uit wat je kan doen als het je overkomt

Toen twee weken geleden seksueel getinte beelden van Sean Dhondt, Stan Van Samang en Peter Van de Veire uitlekten, stortte ongetwijfeld niet alleen hun wereld, maar ook die van hun partners in. Hoe moet je reageren als je in een soortgelijke situatie terechtkomt? Is er hier écht sprake van bedrog? En valt jullie relatie nog te redden? Wij vroegen het aan seksuoloog Filip Geelen. “Om jullie connectie te herstellen, is er maar één mogelijke oplossing: praten, praten en nog eens praten." 

11 reacties

 • Francine Vanderstraeten

  2 jaar geleden
  Zonder het gelach en de spot van vrienden en collegas die jullie vrouwen er ook gaan moeten bijpakken, en ook jullie kinderen, zet u eens in hun plaats en dan maken julliie er nog zoveel kabaal over, dimmen was de beste oplossing geweest.
 • Severine Degreef

  2 jaar geleden
  Dat beeldmateriaal van die bv's was maar een eerste aanzet tot meer. Als die "Eveline" echt was geweest en op een rendez-vous had aangestuurd, hadden die geilbaarden meteen hun agenda vrijgemaakt voor een wip.
 • Ben Detrez

  2 jaar geleden
  Welke man of vrouw zou nu dulden dat zijn partner dergelijke handelingen stelt
 • San Pauwels

  2 jaar geleden
  Antwoord op krantenkop: Ja, en dat de heel Vlaanderen op de hoogte is, maakt het voor de echtgenotes nog moeilijker. Voor de partners van die BV's is er waarschijnlijk maar een prangende vraag: Wat als die "Eveline" had aangestuurd op een ontmoeting in real life? Zouden ze er dan op ingegaan zijn? Hoeveel van die meetings hebben ze nog gehad met andere vrouwen?
 • HENDRIK DE MEIJER

  2 jaar geleden
  Ik wil graag de vrouw leren kennen, die met erover te babbelen, U zal vergeven en opnieuw met jou een normaal leven zal aangaan. De gouden regel , wat niet weet niet deert, geldt nog steeds.Trouwens als zoiets uitkomt moet je de put niet meer vullen want het kalf is dan al verdronken. Ben 75 en heb al genoeg rond mij gezien en zelf meegemaakt.
 1. COLUMN. Goedele Liekens deelt checklist voor de perfecte man. “De gulden middenweg tussen de bad boy en de sloef”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens deelt checklist voor de perfecte man. “De gulden middenweg tussen de bad boy en de sloef”

  Vrouwen vallen altijd op een bad boy: het is een wijdverspreid cliché, dat Goedele Liekens meteen onder de mat veegt. Klopt niks van, zegt ze. Maar wat maakt een man dan wel aantrekkelijk? Ze stelt een duidelijke checklist op. Mannen, neem pen en papier. “Heren met status — een vette bankrekening of een dikke auto — lijken nog altijd gegeerd. Maar let op met statistieken.”
 2. Plotselinge afkeer van iemand die je datet? Helaas, je werd het slachtoffer van ‘the ick’

  Plotselin­ge afkeer van iemand die je datet? Helaas, je werd het slachtof­fer van ‘the ick’

  Singles weten: de datingwereld anno 2022 is een mijnenveld. Er kunnen heel wat dingen mislopen, maar één ding is zeker: zodra je ‘the ick’ ervaart, is het tijd om je biezen te pakken. Wij vroegen aan NINA-lezeressen wat volgens hen de grootste afknappers zijn die kunnen leiden tot dit plotselinge gevoel van afkeer. “Het betekent niet dat de persoon die je datet iets fout heeft gedaan.”