Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Is jouw lief een micro-cheater? Hoe je je partner ook zonder seks kan bedriegen

We dromen allemaal van een 'en ze leefden nog lang en gelukkig', maar de realiteit leert ons dat het er vaak anders aan toe gaat. Tot de dood ons scheidt wordt eerder 'tot de liefde uitdooft', of ' tot de ander vreemdgaat'. Al is het natuurlijk niet altijd zo zwart-wit. Er bestaat immers ook een grijze zone, die psychologe Melanie Schilling 'micro-cheating' noemt.

4 reacties

 • Daniel Wouters

  5 jaar geleden
  Veel artiesten doen aan micro cheating dat heet dan playbacken,hi,hi.
 • Jack Dereder

  5 jaar geleden
  Peter, teveel filmpjes gezien?
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Micro-cheating, overspel of gewoon dat de partner een verrassing voorbereidt met je vriend(in) zoals een verrassingsreis, een feest, ... En dan zijn er die hierom de partner dumpen terwijl hij in alle discretie een erg romantisch diner wil voorbereiden.
 • Patrick Duyck

  5 jaar geleden
  Dat trekken ze zich toch niet aan
 1. Sarah (34) herontdekt haar ‘love body’ na 2 kinderen. “Mijn man vindt mijn billen wél nog altijd de moeite”
  PREMIUM

  Sarah (34) herontdekt haar ‘love body’ na 2 kinderen. “Mijn man vindt mijn billen wél nog altijd de moeite”

  “Ik had niet zien aankomen dat mijn lijf na een tweede zwangerschap zo zou veranderen.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie: met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Mama Sarah (34) worstelt met haar nieuwe lichaam. Plus, ze is de vrouw in zichzelf kwijt. Nu doet ze er alles aan om die terug te vinden. “Ik moet er een drempel voor over, maar achteraf voel ik me altijd beter.”
 2. COLUMN. Goedele Liekens over wat 1 op de 2 vrouwen overkomt na seks. “Schaam je niet, laat het gebeuren”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens over wat 1 op de 2 vrouwen overkomt na seks. “Schaam je niet, laat het gebeuren”

  Een orgasme is de ultieme ontlading. Ook voor Goedele Liekens, lezen we in haar wekelijkse column. Ooit kwam die ontlading met een verrassing voor de seksuologe: tranen. “En ik vond dat gênant.” La Liekens onderzocht het fenomeen dat 1 op de 2 vrouwen overkomt en weet nu wat er achter die occasionele tranen schuilgaat. “Stel als partner op dat moment geen vragen, alsjeblieft.”
 3. Trans man Bram (27) over de penis die hij sinds 5 jaar heeft. “Orale bevrediging? Daar voel ik niks van”
  PREMIUM

  Trans man Bram (27) over de penis die hij sinds 5 jaar heeft. “Orale bevredi­ging? Daar voel ik niks van”

  Bram* (27) wist vanaf de kleutertijd dat hij anders was. Het besef dat hij een man wilde zijn, kwam pas later. Na een parcours langs vele artsen kreeg hij op zijn 22ste eindelijk een penis aangemeten. Mag je als trans man zelf de lengte kiezen? En hoe kom je klaar als je eikel gevoelloos is? Bram gunt ons een blik tussen de lakens, want ja, hij moet creatief zijn met z’n jongeheer. “Ik had helse pijnen bij de eerste keer.”
 4. Populairste seksspeeltje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?
  PREMIUM

  Populair­ste seksspeel­tje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?

  “Het speeltje bootst de warmte van een vagina na.” De Satisfyer Men Heat Vibration krijgt lovende reviews. Ontdekken ook mannen stilaan de wondere wereld van de seksspeeltjes? Hopelijk, zeggen drie ‘sexperts’, want de impact op hun seksleven is groot. Plus, het aanbod is gegroeid. “We verkopen een toestel dat je kan verbinden met Pornhub: het beweegt op het ritme van de pornofilms.”