Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

“In een relatie wordt 1 op de 4 verliefd op een ander.” Seksuoloog beant­woordt 17 lezersvra­gen over overspel

Uit een rondvraag bij 37.400 Vlamingen blijkt dat opmerkelijk veel partners vreemdgaan. En toch blijft het een gigantisch taboe. Relatietherapeut Wim Slabbinck beantwoordt 17 vragen van onze lezers die ze aan niemand durven te stellen. Wat als je verliefd wordt op een ander? Hoe handel je best als je bedrog vermoedt? En moet je een scheve schaats altijd opbiechten? “Er bestaat ook zoiets als ‘microcheating’.”

 1. Seksuoloog Chloé De Bie ontwikkelt stappenplan om je relatie te verbeteren in 28 dagen. "Ga vreemd met je partner”
  PREMIUM

  Seksuoloog Chloé De Bie ontwikkelt stappen­plan om je relatie te verbeteren in 28 dagen. "Ga vreemd met je partner”

  Op vlak van intimiteit komen veel koppels niet verder dan een zoen bij thuiskomst. “Niet verbazend dat zo de vonken er in bed niet afspringen”, zegt klinisch seksuoloog Chloé De Bie. Ze bedacht daarom 28 speelse uitdagingen: elke dag van liefdesmaand februari voltooi je er eentje voor meer verbinding in je relatie. Dit zijn de 28 uitdagingen. “Datgene wat expliciet verboden is, wordt des te aantrekkelijker.”
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.