Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Hoe kinky ben jij in je relatie? 1 op de 5 schaamt zich voor z’n seksuele verlangens

De verdomde sleur is de grootste vijand van elke koppel. En toch krijgen we er allemaal mee te maken. Passie ligt dan ook in de hoogste schuif: maar liefst 73 procent heeft er nood aan in een relatie. Dat toont een nieuwe studie van iVox aan, die werd uitgevoerd in opdracht van JOE voor het radioprogramma ‘Love, Sex & Drama’ met presentatrice Tess Goossens. 

1 reactie

 • eric meers

  2 jaar geleden
  Koppels die maar 1 keer of nog minder per maand seks hebben kunnen wel jaren iets nieuw bedenken tussen de lakens maar als je 3 a 4 keer per week seks hebt dan zit je op een jaartje wel door de kama sutra
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Linda en Luc vinden elkaar opnieuw na hun scheidingen: “Ons kerstmoment was de gamechanger”

  Linda en Luc vinden elkaar opnieuw na hun scheidin­gen: “Ons kerstmo­ment was de gamechan­ger”

  Linda en Luc kennen elkaar al sinds hun jeugd. “Ik had als jonge gast al een boontje voor haar”, geeft Luc toe. Wanneer beiden gescheiden zijn, komen ze opnieuw op elkaars pad terecht. En toch hadden ze nog een duwtje in de rug nodig. Hun nieuw begin, de hervonden rust en hun toekomst samen, hebben ze allemaal te danken aan de dochter van Linda. “‘Zeg hem maar dat hij mij eens belt, hè’, lachte ik.”