Stijn en Nuria, een van de meest succesvolle en memorabele koppels uit ‘Blind Getrouwd’.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn en Nuria, een van de meest succesvolle en memorabele koppels uit ‘Blind Getrouwd’. © Instagram

“Het woord ‘scheiding’ is al gevallen.” Overleven Stijn en Nuria de ‘seven year itch’? Experts geven tips tegen de sleur

In 2015 gingen Nuria en Stijn in ‘Blind Getrouwd’ een levenslang liefdesavontuur aan. Nu, zeven jaar later, staat de beruchte ‘seven year itch’ voor hun deur: voor veel koppels de periode waarin de passie in hun relatie uitdooft. “Onze roze wolk wordt stilaan flou”, geeft Nuria toe. Relatietherapeuten Sarah Hertens en Wim Slabbinck bevestigen dat die itch echt bestaat. Ze geven tips om als koppel die sleur te overleven. “Probeer elkaar op lichamelijk vlak te herontdekken.”

  1. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
    PREMIUM

    Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

    Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, benoemde hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.