Ana Jarén
Volledig scherm
PREMIUM
© Ana Jarén

Het ivf-parcours valt dit koppel heel zwaar: “Laatst was Eline afgeleid tijdens de seks, omdat ze aan het uitrekenen was wanneer ik mijn staal moest binnenbrengen”

 Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Sten (32) en Eline (30) willen doodgraag een kind. Maar de natuur werkt niet mee. Na drie jaar vruchteloos proberen, volgen ze nu al zes maanden een ivf-traject. Een medische mallemolen, waarbij het koppel uit de bocht dreigt te vliegen. “Onze relatie draait alléén nog rond onze kinderwens.” Dit is hun hulpkreet.

1 reactie

 • Catherine Mistiaen

  2 jaar geleden
  Ik was niet in staat (toen 44) om mijn jongere man nog een kind te schenken (miskraam). Daarom hebben we samen besloten, dat hij zou hertrouwen met een jongere vrouw. Hij heeft nu 2 zonen, en is gelukkig en gerust. P.S. ik had zelf 1 eigen zoontje, spontaan en op natuurlijke wijze verwekt, toen ik 32j was, door 1x 'onveilig' te vrijen.
 1. COLUMN. Goedele Liekens deelt checklist voor de perfecte man. “De gulden middenweg tussen de bad boy en de sloef”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens deelt checklist voor de perfecte man. “De gulden middenweg tussen de bad boy en de sloef”

  Vrouwen vallen altijd op een bad boy: het is een wijdverspreid cliché, dat Goedele Liekens meteen onder de mat veegt. Klopt niks van, zegt ze. Maar wat maakt een man dan wel aantrekkelijk? Ze stelt een duidelijke checklist op. Mannen, neem pen en papier. “Heren met status — een vette bankrekening of een dikke auto — lijken nog altijd gegeerd. Maar let op met statistieken.”
 2. Geena Lisa geeft meer prijs over relatie met toxische partner. “Ik begon zijn overspel zelfs systematisch te tolereren”
  Play

  Geena Lisa geeft meer prijs over relatie met toxische partner. “Ik begon zijn overspel zelfs systema­tisch te tolereren”

  Zangeres en gedragscoach Gina Peeters a.k.a. Geena Lisa (49) zat jarenlang vast in een toxische relatie. In een interview met onze collega’s van Goed Gevoel bekende ze eerder deze maand al hoe ze zichzelf verloor in die ongezonde verhouding met een narcistische partner en getuigde ze welke ‘rode vlaggen’ haar bijgebleven zijn. “Ik werd niet meegevraagd op reis door mijn beste vrienden, omdat ze mijn partner er niet bij wilden.”