Annelies Vanhove/Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Annelies Vanhove/Pexels

“Heb ik hem onder druk gezet?” Toen Britt (28) stopte met de pil ging haar vriend vreemd. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad

Toen Britt (28) stopte met de pil, ging Seppe (28) akkoord. Maar diep vanbinnen was hij niet klaar voor kinderen. Met zijn ‘cold feet’ stapte hij dan maar in het bed van een ander. “Na dat slippertje is hij plots wél toe aan kinderen. Beseft hij niet hoe pijnlijk dit voor me is?”, zegt Britt. Relatietherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies, en een concrete doetip om het overspel te verwerken. “Hem door het stof laten kruipen neemt jouw pijn niet weg.”

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. OPROEP. Mag NINA je liefdesproblemen helpen oplossen, met advies van een professional?

  OPROEP. Mag NINA je liefdespro­ble­men helpen oplossen, met advies van een professio­nal?

  Een nieuw jaar, een nieuwe start in de liefde? Ben je single en hoop je in 2023 eindelijk ‘de ware’ te ontmoeten? Of zit je relatie al te lang in een dip? Werd je bedrogen, of heb je zelf iets op je kerfstok? Hou je van je lief, maar niet van je schoonmoeder? Heb je moeilijkheden met de kinderen van je partner? Of heb jij bepaalde seksuele verlangens, maar wil je lief hier niet in meegaan? NINA geeft je gratis advies van seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck.