Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Filip beleeft ongekend genot met de Zuid-Afrikaanse Margi op de Caraïben: “We waren bloedgeil”

Zeventien jaar geleden leert Filip (72) de Zuid-Afrikaanse Margi (62) kennen op de Caraïben. Er is meteen een knetterende seksuele aantrekkingskracht tussen de twee. Niet lang na hun eerste ontmoeting staan ze al samen onder de douche. Dat mondt uit in een hevige vrijpartij. Een van de vele ... “Ze verdween naar de slaapkamer. ‘Dit is Ken’, grinnikte ze toen ze terugkwam, terwijl ze de roze vibrator voor mijn gezicht zwaaide. ‘Mag hij meespelen?’”

 1. Trans man Bram (27) over de penis die hij sinds 5 jaar heeft. “Orale bevrediging? Daar voel ik niks van”
  PREMIUM

  Trans man Bram (27) over de penis die hij sinds 5 jaar heeft. “Orale bevredi­ging? Daar voel ik niks van”

  Bram* (27) wist vanaf de kleutertijd dat hij anders was. Het besef dat hij een man wilde zijn, kwam pas later. Na een parcours langs vele artsen kreeg hij op zijn 22ste eindelijk een penis aangemeten. Mag je als trans man zelf de lengte kiezen? En hoe kom je klaar als je eikel gevoelloos is? Bram gunt ons een blik tussen de lakens, want ja, hij moet creatief zijn met z’n jongeheer. “Ik had helse pijnen bij de eerste keer.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. COLUMN. Goedele Liekens heeft een radar voor goede minnaars. Ze tipt 6 signalen dat iemand goed is in bed
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens heeft een radar voor goede minnaars. Ze tipt 6 signalen dat iemand goed is in bed

  Je kan voorspellen of iemand goed in bed zal zijn, gelooft Goedele Liekens. Maar níét aan de hand van iemands uiterlijk. “Een paar kwaliteiten zijn altijd belangrijk voor fijne seks”, schrijft de seksuologe deze week in haar column. Of je love interest die heeft, leid je af uit 6 simpele details in diens gedrag. “Zegt iemand bij exotisch eten meteen: ‘Dat doe ik niet’? Dan kan het in bed ook saaie kost zijn.”