Getty Images/Annelies Vanhove
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Annelies Vanhove

“Elke keer als ze vertrekt, blijf ik met pijn achter.” Tim en zijn ex kunnen elkaar niet loslaten, relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies

 “Op kerstavond stond ze weer voor mijn deur. Ik wil haar wel vergeten, maar hóé?” Een half jaar geleden liep de lange relatie van Tim (38) en Kathy (32) op de klippen. Sindsdien probeert het koppel elkaar los te laten. Dat gaat met zoveel vallen en opstaan dat vooral Tim de wanhoop nabij is. Hij vraagt zich af of het slim zou zijn om de relatie een tweede kans te geven. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft Tim raad én een doetip. “Neurobiologisch onderzoek toont aan dat uit elkaar gaan minstens even moeilijk is als afkicken van een cocaïneverslaving.” 

 1. 35% van de vrouwen geeft haar seksleven een 8 op 10 of meer: de prikkelendste cijfers uit onze seksenquête

  35% van de vrouwen geeft haar seksleven een 8 op 10 of meer: de prikkelend­ste cijfers uit onze seksenquê­te

  Niet de dildo of vibrator, maar wel de blinddoek blijkt het favoriete attribuut van Vlaamse koppels. Vrouwen zijn bovendien meer tevreden over hun seksleven dan mannen, zelfs zónder orgasme. Dat blijkt uit de seksenquête die Goed Gevoel met iVox uitvoerde bij 1.000 Vlamingen. Seksuologen Chloé De Bie en Wim Slabbinck geven toelichting bij de opmerkelijkste bevindingen, de rest van de resultaten lees je vanaf vandaag in het meinummer van Goed Gevoel.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.