Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Eenzaam sinds corona: 1 op de 2 singles verliest de hoop om nog iemand nieuw te leren kennen

Of je nu single, pril verliefd of jaren getrouwd bent. Sinds corona wordt de liefde op de proef gesteld. Dat blijkt uit een nieuwe studie van onderzoeksbureau iVox in opdracht van JOE. De radiozender start zondagavond een gloednieuw programma ‘Love, Sex & Drama’ met presentatrice Tess Goossens. 

15 reacties

 • Vanaken Nico

  2 jaar geleden
  Ik verloor de hoop en vooral het geloof in de liefde heel lang voor corona uitbrak. Niet dat ik als single zo ongelukkig ben, want je doet wat je wilt.Gewoon wat meer contact hebben, kan soms al eens deugd doen.
 • Inge Evrard

  2 jaar geleden
  Heel gelukkige single; doen wat ik wil, geld uitgeven aan wat ik wil , van niemand afhankelijk zijn. Mij binden ze niet meer! Nog nooit geen meerwaarde geweest...
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  En nochtans kan je als single een perfect leven leiden. Ik kan de getrouwde mannen niet meer tellen die mij op een onbewaakt moment vertellen - of verteld hebben - dat ze indien ze hun leven zouden kunnen herdoen single zouden blijven of ingeval van een relatie er zeker niet zouden voor opteren om kinderen te hebben.
 • Katelijne Sedeyn

  2 jaar geleden
  Alleen zijn betekent niet dat je eenzaam bent tenzij je niet tevreden bent met jezelf. Ik ben doelbewust al jaren alleen Het coronavirus heeft wel een grote impact op mijn sociaal leven! Maar voor de rest sta ik als vrouw mijn mannetje Ik geloof al lang niet meer in die ene zogenaamde ware...Geen enkel persoon kan volledig voldoen aan de eisen van de ander...Je kind niet je ouders niet je vrienden niet...En mensen zijn nu 1x veeleisend Wees lekker jezelf
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  Ja, voor degenen die partner in een dancing gaat zoeken dan wordt het niet gemakkelijk :-)
 1. “Dildo’s werden voor en door mannen ontworpen.” Mathilde Mackowski veranderde de markt van sextoys voorgoed

  “Dildo’s werden voor en door mannen ontworpen.” Mathilde Mackowski veranderde de markt van sextoys voorgoed

  Het is mei, en mei is masturbatiemaand. Voor de gelegenheid legden we ons oor te luisteren bij dé koningin van de seksspeeltjes: Mathilde Mackowski (36). Met haar erotische webshop ‘Sinful’ is ze de grootste vrouwelijke ondernemer van Scandinavië, en de Deense is op weg om ook ons land te veroveren. We vroegen haar hoe het allemaal begon en wat de bestverkopende favorieten zijn. “De ‘Extra Krachtige Luxe Toverstaf’ helpt je ontdekken wat goede trillingen voor je kunnen doen.”
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.