Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Een op drie gehuwde koppels overwoog al eens een echtscheiding volgens Belgische studie

Corona laat zich ook voelen in de notarisbureaus. Het aantal echtscheidingsakten dat zij te verwerken krijgen, steeg in juni met 19,3 procent en in juli met 13,2 procent. Gehuwde koppels worden duidelijk op de proef gesteld, pandemie of niet. Dat toont ook een nieuwe studie van iVox aan, uitgevoerd in opdracht van JOE voor het radioprogramma ‘Love, Sex & Drama’. Een derde van hen overweeg al een echtscheiding. Als er dan gescheiden wordt, was dat in slechts 17 procent van de gevallen een beslissing die het koppel samen nam. En zo bracht het onderzoek nog wel meer verrassende cijfers voort.

0 reacties

 1. “Als ik ontwaak en zijn erectie tegen mijn billen voel.” Zo toon je dat je verlangt naar iemand, volgens 40 Vlamingen

  “Als ik ontwaak en zijn erectie tegen mijn billen voel.” Zo toon je dat je verlangt naar iemand, volgens 40 Vlamingen

  Hoe hoor, voel of merk jij het liefst dat er naar jou verlangd wordt? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 38.300 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Wanneer zij echt initiatief neemt en niet gewoon hint dat ze zin heeft.”
 2. INTERVIEW. Astrid Coppens openhartig over haar parcours. “Mijn miskramen hebben me een slag gegeven”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Astrid Coppens openhartig over haar parcours. “Mijn miskramen hebben me een slag gegeven”

  Het moederschap is voor Astrid Coppens (40), net mama van tweede dochter Joey-Lee, een vervulde droom. Haar kledingcollectie shooten in Marrakech ook. Wij reizen mee, en onder de Marrokaanse zon vertelt Astrid ons over haar leven dat op zijn plek viel sinds ze Bram kent. En over haar verdriet op weg naar hun gezinsgeluk. “Ik zei Bram: ‘Schat, je mag een andere vrouw kiezen die wél een papa van jou kan maken.’”