iStock
Volledig scherm
© iStock

Dit is de eenvoudigste manier om de band met je partner te versterken

Als je al een tijdje in een relatie zit, is het vaak moeilijk om niet in een sleur te belanden. Toch zijn er ook koppels die na jaar en dag nog steeds dolgelukkig lijken. Hun geheim? Elkaar spiegelen.

0 reacties

 1. Kussen is een kunst: expert geeft tips om tongzoenen naar een hoger niveau te tillen

  Kussen is een kunst: expert geeft tips om tongzoenen naar een hoger niveau te tillen

  Te veel tong, te nat of ‘de wasmachine’ ... Er zijn heel wat afknappers als het op tongzoenen aankomt, maar omgekeerd kan de juiste techniek net bijzonder aantrekkelijk en opwindend zijn. Als je het goed doet, is kussen “een feestje in je mond”, volgens kusexpert Andréa Demirjian. Zij deelt enkele technieken om je mond-op-mondskills naar een hoger niveau te tillen. “De tong is een zeer sterke spier - gebruik hem alleen met finesse.”
 2. Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

  Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

  Soulmates kennen we, maar ken je ook het concept ‘twin flame’? Alicia Keys en Megan Fox zweren dat zij de hunne gevonden hebben in hun partner. Maar het hoeft niet altijd om een romantische relatie te gaan. De term is trouwens niet te verwarren met een soulmate, die je op een andere manier herkent. “Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen ‘twin flames’ en soulmates.”
 1. "Een maand lang niet masturberen": wat doet No Nut November met je lichaam?

  "Een maand lang niet masturbe­ren": wat doet No Nut November met je lichaam?

  Heb je tieners in huis of zit je vaak op sociale media? Dan weet je waarschijnlijk dat het deze maand No Nut November is. Dat is geen verbod op noten, maar wel een online challenge waarbij jongeren elkaar uitdagen om een maand lang niet te masturberen. Maar wat zijn de precieze spelregels? Is zoiets wel goed voor je gezondheid? En wat is in hemelsnaam Destroy Dick December? Wij vroegen advies aan uroloog Piet Hoebeke.