Links: Wim Slabbinck
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Wim Slabbinck © Nathalie Samain / Getty Images

Debby’s (27) beste vriend is verliefd op haar, maar zij niet op hem. “Fysiek voel ik mij niet aangetrokken”

Vrijgezel Debby (27) en Max (37) zijn al jarenlang beste vrienden. Althans, dat is hoe Debby hun relatie omschrijft. Max noemt haar liever ‘zijn crush’. Hoewel Debby hun innige vriendschap koestert, vraagt ze zich af of ze haar relatie met Max een kans moet geven. “Soms verlang ik echt naar hem. Maar zodra hij arriveert, voel ik toch weer afkeer.” Relatietherapeut Wim Slabbinck legt uit of Debby de sprong moet wagen. “Ik voel wat drempelvrees bij jou.”

 1. De vriendin van Johan (28) wil een kind, maar hij absoluut niet. “Dit wordt het einde van onze relatie”
  PREMIUM

  De vriendin van Johan (28) wil een kind, maar hij absoluut niet. “Dit wordt het einde van onze relatie”

  Johan (28) en Sofie (26) zijn een perfecte match. Op één struikelblok na: zij wil absoluut kinderen, hij niet. “Ik zou alles voor haar doen, behalve tegen mijn zin een kind verwekken”, zegt Johan. “Hoe kan ik voorkomen dat dit het einde van onze mooie relatie betekent?” Relatietherapeut Wim Slabbinck legt uit waarom veel koppels twijfelen over hun kinderwens en welke stappen ze kunnen zetten om tot een oplossing te komen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.