Rechts: relatietherapeut Wim Slabbinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts: relatietherapeut Wim Slabbinck. © Getty Images / Nathalie Samain

De vriendin van Johan (28) wil een kind, maar hij absoluut niet. “Dit wordt het einde van onze relatie”

Johan (28) en Sofie (26) zijn een perfecte match. Op één struikelblok na: zij wil absoluut kinderen, hij niet. “Ik zou alles voor haar doen, behalve tegen mijn zin een kind verwekken”, zegt Johan. “Hoe kan ik voorkomen dat dit het einde van onze mooie relatie betekent?” Relatietherapeut Wim Slabbinck legt uit waarom veel koppels twijfelen over hun kinderwens en welke stappen ze kunnen zetten om tot een oplossing te komen.

 1. Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddellijk op door haar vechttalent”

  Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddel­lijk op door haar vechtta­lent”

  Charlotte (40) en Gregory (44) kwamen elkaar tegen in de karatewereld, al was zij op basis van de eerste ontmoeting niet meteen verkocht. Gelukkig konden zijn dansmoves het tij keren, en intussen delen deze tortelduifjes al 24 jaar liefde en leed. “Ik ben allesbehalve traditioneel. Als Gregory me ten huwelijk had gevraagd, had ik waarschijnlijk nee gezegd.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Is seks met je ex een goed idee? “Zodra we single zijn en er weer contact is, escaleert het vrijwel meteen”
  PREMIUM

  Is seks met je ex een goed idee? “Zodra we single zijn en er weer contact is, escaleert het vrijwel meteen”

  Het was smullen in ‘Thuis’, deze week. Rosa en Waldek – ooit elkaars geliefden, nu elkaars beste vrienden – deelden een innige kus. De vaste soapkijker zat erbij en keek ernaar. Maar is zo’n passionele reünie met je ex een goed idee? “De seks is met niemand beter”, getuigen Jasper (28) en Linde (29), ex-geliefden in het echt. “Het is bekend terrein”, zegt ook klinisch seksuoloog Wim Slabbinck. Al waarschuwt hij toch voor valkuilen.