Magalie & Michael.
Volledig scherm
PREMIUM
Magalie & Michael.

De verliefde Magalie (28) en Michael (41) maken zich zorgen om hun leeftijdsverschil. "Na de eerste kus sloeg de twijfel toe”

Michael (41) en Magalie (28) zijn collega’s. Hij weet niet of hij nog wel een relatie wil, zij is onzeker over het leeftijdsverschil van meer dan twaalf jaar en Michaels baard, tatoeages en kindjes. Maar na een vriendschappelijk diner volgt er een kus — en die is zo heerlijk dat de twee twijfelen. Blijkt de aantrekking sterker dan de afkeer? “Mijn hart zei volmondig ja. Maar ik zag mezelf nog niet als plusmama.” 

  1. “Ik zou mijn vrouw zo verlaten.” Gehuwde Wout (40) valt opnieuw voor zijn ex-lief, seksuoloog Wim geeft raad
    PREMIUM

    “Ik zou mijn vrouw zo verlaten.” Gehuwde Wout (40) valt opnieuw voor zijn ex-lief, seksuoloog Wim geeft raad

    Het huwelijk van Wout (40) zit al een tijd stevig in het slop. Dat wordt nog erger wanneer hij zijn ex-lief Ann (39) tegenkomt en de vonk opnieuw overslaat, zelfs vuriger dan ooit. Wout is bereid zijn vrouw te verlaten, maar Ann twijfelt over de slaagkansen van hun affaire. Daarbovenop doet de huidige vrouw van Wout er alles aan om hun huwelijk te redden. “Ik word verscheurd tussen mijn ex-lief en mijn vrouw.” Seksuoloog Wim Slabbinck geeft raad én een praktische doetip. “Het is moeilijk om te genieten van wat je thuis hebt als je naar iemand anders verlangt.”