Links: relatietherapeut Wim Slabbinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: relatietherapeut Wim Slabbinck. © Nathalie Samain / Pexels

De partner van Eline (40) is heel close (té close?) met zijn beste vriendin. “Hij ziet haar veel vaker dan hij toegeeft”

De relatie van Eline (40) en Philip (42) wordt verstoord door Philips intense vriendschap met een andere vrouw. “Als hij ‘zijn beste vriendin’ een paar dagen niet hoort, sms’t hij om te vragen of ze nog leeft. Hij deelt álles met haar. Hoe moet ik mij nog exclusief voelen?”, vraagt Eline zich af. Onze seksuoloog en therapeut Wim Slabbinck vertelt of innige vriendschappen tussen mannen en vrouwen mogelijk zijn, en geeft advies aan koppels in zo'n lastige driehoekssituatie.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?