Standjes uit de campagne, waaronder de flamingo (rechts).
Volledig scherm
Standjes uit de campagne, waaronder de flamingo (rechts). © NRK

De klemmende koala? Noorse Publieke Omroep brengt seksgids uit met nieuwe standjes, ook voor zwangere vrouwen of mensen met rugpijn

Voor wie missionaris beu is, bedacht de Noorse Publieke Omroep NRK een creatieve oplossing. In een online seksgids delen ze zestig standjes, die ze bijna allemaal een opvallend nieuwe naam gaven. Benieuwd naar ‘twee vissen’ of ‘69 met een twist’? 

0 reacties

 1. Uwe (32) moedigt Vlamingen aan om meer te praten over seks. “Blijkbaar houden veel vrouwen niet van oraal”

  Uwe (32) moedigt Vlamingen aan om meer te praten over seks. “Blijkbaar houden veel vrouwen niet van oraal”

  ‘Let’s talk about sex, baby.’ Hoewel Salt-n-Pepa er begin jaren 90 al over zong, vinden Vlamingen het nog steeds moeilijk om over seks en intimiteit te praten, zelfs met de eigen partner. Enter: Uwe Porters (32). De vroedvrouw en auteur plaatst elke week spannende vragen op Instagram en slaagt er zo in om mensen uit bed te doen klappen. En dat brengt onze — vaak verrassende — erotische voorkeuren en gewoontes aan het licht.
 2. "Ik krijg dagelijks oneerbare voorstellen": Conner Rousseau geeft een opvallende kijk in zijn persoonlijk leven
  Play
  Bekende Viervoeters

  "Ik krijg dagelijks oneerbare voorstel­len": Conner Rousseau geeft een opvallende kijk in zijn persoon­lijk leven

  Het is niet makkelijk om een relatie te beginnen als politicus, vindt Conner Rousseau. In de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’, die je hierboven kan bekijken, vertelt hij hoe politiek een afknapper kan zijn voor mogelijke dates. “Sommigen willen niet samen zijn met iemand die elke dag shit over hem krijgt. Maar een ander deel stuurt dan weer dagelijks oneerbare voorstellen.”