Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

“Dames sturen me foto's van hun kont. Wat zeg ik daarop?” 7 stoute vragen aan ‘Bachelor’ Fabrizio Tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis (29) kennen we ondertussen als ‘De Bachelor’ op Play4. Zijn finale roos ging naar Madieke, maar de tv-persoonlijkheid en tattoo artist is intussen opnieuw single. Onbekenden vragen de begeerde vrijgezel nu weleens voor een trio, maar zelfs Fabrizio heeft zijn onzekerheden, ontdekken we wanneer we hem zeven stoute vragen stellen. “Ik heb mezelf lang op de tweede plaats gezet en dure cadeaus gekocht voor vriendinnen.” 

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Bijna 1 op de 2 vindt anale seks taboe: deze fantasieën koestert de Vlaming wél volgens grote seksenquête
  PREMIUM

  Bijna 1 op de 2 vindt anale seks taboe: deze fantasieën koestert de Vlaming wél volgens grote seksenquê­te

  Move over, Tarzan en Meneer Konijn: een simpele blinddoek blijkt het favoriete speeltje van Vlaamse koppels, bewijst de seksenquête van NINA en Goed Gevoel. Eveneens populaire (s)experimentjes: op afstand bedienbare speeltjes of vrijen in het openbaar. Het grote taboe blijft dan weer anale seks. Seksuologen Chloé De Bie en Wim Slabbinck lichten toe hoe onze fantasieën en (s)experimenten onze relatie kunnen beïnvloeden. “Gooi niet élke fantasie die je hebt thuis op tafel.”
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 4. Fabrizio werd doelwit van spot na ‘De Bachelor’: “Ik kreeg zelfs doodsbedreigingen”
  PREMIUM
  BV

  Fabrizio werd doelwit van spot na ‘De Bachelor’: “Ik kreeg zelfs doodsbe­drei­gin­gen”

  Hij werd een lafaard genoemd, een bedrieger en zelf zijn zoontje moest eraan geloven. De bagger die Fabrizio Tzinaridis (30) na ‘De Bachelor’ over zich heen kreeg, zit hem hoog. “In die mensen hun hoofd gaat het alleen maar over seks”, fulmineert hij. Een openhartig gesprek over het vaderschap, zijn liefdesleven, zijn huidige relatie met de finalistes en zijn hoop op een carrière in Hollywood. “Ik wéét dat het haalbaar is.”