Goedele Liekens.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens. © Johan Jacobs

COLUMN. Zo squirt je, volgens Goedele Liekens: “Duw afwisselend zacht en hard en volg het ritme van de heupen”

Na de ‘g-zone’ vorige week belicht Goedele Liekens vandaag een tweede topic waar veel onduidelijkheid over heerst: squirten. De seksuologe ontkracht de grootste mythes en beantwoordt al onze prangende vragen, zoals: kunnen alle vrouwen het? Ziet het er echt uit zoals in de pornofilms? En zegt het überhaupt iets over hoe opgewonden de persoon in kwestie is? “Hier komt-ie dan, dé techniek.”

 1. COLUMN. Goedele Liekens over onze seksuele ideeën die gevaarlijk zijn. “Een man is géén testosteronbom”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens over onze seksuele ideeën die gevaarlijk zijn. “Een man is géén testoster­on­bom”

  Onze ideeën over seks zijn niet altijd even gezond, vindt seksuologe Goedele Liekens. Een ‘echte man’ is een testosteronbom, en ook over verleidelijke vrouwen koesteren we allerlei stereotypes. Gevaarlijk, vindt Liekens. “Voor je het weet worden er grenzen overschreden. En vaak níét door een vreemde.” Voor veiligere en fijnere seks lijst ze de ideeën op die je jezelf én je zoon en/of dochter maar beter afleert.
 2. COLUMN. Goedele Liekens leert je de ‘g-zone’ te vinden. “Glij binnen tot je wat geribbeld lekkers voelt”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens leert je de ‘g-zone’ te vinden. “Glij binnen tot je wat geribbeld lekkers voelt”

  Als seksuologe krijgt Goedele Liekens veel vragen van onwetende Vlamingen. De populairste? Hoe je dankzij de magische g-spot een vrouw kan doen squirten. Nou, Goedele weet perfect waar je die g-zone vindt — want het is méér dan een ‘knopje’ — en hoe je dat gebied precies stimuleert voor optimaal genot. “Geen paniek als je dít voelt: wie zich dan durft te laten gaan, krijgt pure geilheid in ruil.”