Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Bijna 1 op de 2 vindt anale seks taboe: deze fantasieën koestert de Vlaming wél volgens grote seksenquête

Move over, Tarzan en Meneer Konijn: een simpele blinddoek blijkt het favoriete speeltje van Vlaamse koppels, bewijst de seksenquête van NINA en Goed Gevoel. Eveneens populaire (s)experimentjes: op afstand bedienbare speeltjes of vrijen in het openbaar. Het grote taboe blijft dan weer anale seks. Seksuologen Chloé De Bie en Wim Slabbinck lichten toe hoe onze fantasieën en (s)experimenten onze relatie kunnen beïnvloeden. “Gooi niet élke fantasie die je hebt thuis op tafel.” 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”
  PREMIUM

  Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”

  Linda (49) zat 20 jaar in een gelukkig huwelijk. Maar haar man lijkt opeens een ander mens. Hij heeft veel stress, sluit Linda buiten, drinkt soms ook een glas te veel en is dan thuis verbaal agressief. “Bij mij breekt er elke keer iets”, vertelt een wanhopige Linda. “Ik herken mijn man niet meer.” Hoe blijf je verbonden met een partner die gesloten en ongelukkig is? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies.
 3. Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”
  PREMIUM

  Louise werd bewust lesbisch, na lange relatie met een man: “Ik heb moeten leren hoe je vrouwen bevredigt”

  Je seksuele geaardheid is een keuze, stelt Louise Morel in haar boek ‘Lesbienne worden in 10 stappen’. “Iedereen die dat wil, kan lesbisch worden.” Sterker nog: Louise raadt het aan, na een leven als hetero. Zelfs al is het even wennen. Zijn vrouwen echt beter af als lesbiennes? We stellen de auteur 11 kritische vragen over haar controversiële standpunt. “De eerste keer seks met een vrouw? Ik was compleet het noorden kwijt.”
 1. We masturberen meer en 1 op de 10 heeft seksloze relatie: hoe tevreden zijn Vlamingen echt over hun seksleven?
  PREMIUM

  We masturbe­ren meer en 1 op de 10 heeft seksloze relatie: hoe tevreden zijn Vlamingen echt over hun seksleven?

  Goed Gevoel onderzocht met iVox wat de Vlaming zoal uitspookt tussen de lakens en dat leidde tot opmerkelijke cijfers. Soloseks wint aan liefhebbers, het genot van de vrouw krijgt stilaan de aandacht die het verdient, en een orgasme vinden we minder essentieel. Toch geven we ons seksleven een verrassend magere score. Seksuologen Chloé De Bie en Wim Slabbinck lichten de prikkelende resultaten toe. “Dat ongoochelt me toch. Waarom streeft de Vlaming niet naar bétere seks?”
 2. Sofie (40) toont haar ‘love body’. “Als ik twijfel of ik na de scheiding ooit een nieuwe liefde vind, bekijk ik deze foto’s”
  PREMIUM

  Sofie (40) toont haar ‘love body’. “Als ik twijfel of ik na de scheiding ooit een nieuwe liefde vind, bekijk ik deze foto’s”

  “Ik had tranen in m’n ogen toen ik de foto van mijn buik zag. Dát is het lijf waarmee ik twee kinderen creëerde.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie. Met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Mama Sofie (40) is na 20 jaar huwelijk weer single: haar zelfvertrouwen crashte, tot ze besloot in te grijpen. “De plastisch chirurg zei dat ik een borstlift niet echt nodig heb.”