NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© NINA

Anouk Matton over de mannen in haar leven

Model & dj Anouk Matton (25), mevrouw Dimitri Vegas, kiest bekende en onbekende mannen die haar geraakt hebben of die haar inspireren.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. “Hij wil niet meer vrijen, omdat ik niet klaarkom.” Het nieuw lief van Barbara (45) mist zelfvertrouwen in bed
  PREMIUM

  “Hij wil niet meer vrijen, omdat ik niet klaarkom.” Het nieuw lief van Barbara (45) mist zelfver­trou­wen in bed

  Barbara (45) valt als een blok voor een nieuwe man. Ze amuseren zich enorm, maar in bed loopt het mank. “Hij komt klaar, ik niet. Daarop is hij volledig dichtgeklapt.” Geen orgasme staat volgens hem gelijk aan slechte seks, tot ongenoegen van Barbara. Hoe leg je als koppel minder druk op het vrouwelijk orgasme en op de man om het te bekomen? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad.
 4. Katleen (40) ontdekte dat haar man tien jaar geleden vreemdging. “Hoe kan ik hem ooit weer vertrouwen?”
  PREMIUM

  Katleen (40) ontdekte dat haar man tien jaar geleden vreemdging. “Hoe kan ik hem ooit weer vertrouwen?”

  Kathleen (40) vond haar man altijd al wat flirterig. Nu ontdekt ze plots dat hij tien jaar geleden een affaire had. Nochtans had hij ooit de perfecte kans om dat op te biechten. “Ik beging ook eens zo’n misstap. Toen het uitkwam, huilde Jeroen dag en nacht. Maar zelf zweeg hij.” Kathleen wil Jeroen ondanks haar woede weer leren vertrouwen. Maar kan dat wel? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad.