Amy & Ronan met de kindjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Amy & Ronan met de kindjes. © Pieter-Jan Vanstrockstraeten / Photo News

Amy en Ronan vielen als een blok voor elkaar: “Maar online kwam hij vrij arrogant over”

De vader van Ronan was hun matchmaker, al bracht hun liefde voor metalmuziek Ronan (28) en Amy (25) echt bij elkaar. “En dat hij een vikingachtig type is. Helemaal mijn ding.” Intussen kreeg het koppel op minder dan twee jaar tijd twee dochters, wat hen als stel al stevig op de proef stelde. “Een echte ruzie hebben we zelden. Tot enkele weken geleden.”

 1. Anne en Claudes liefde begon als een tienerromance op afstand. “Toen hij van die trein stapte, was ik helemaal zeker”
  PREMIUM

  Anne en Claudes liefde begon als een tienerro­man­ce op afstand. “Toen hij van die trein stapte, was ik helemaal zeker”

  Op haar vijftiende ontmoet Anne (69) haar ware liefde, Fransman Claude (70). Niet in het echt, wel via brieven die ze uitwisselen met elkaar, een jaar lang. Maar de vlinders vermenigvuldigen zich tot ondraaglijke aantallen en de twee besluiten elkaar op te wachten op een perron in Brussel. “Ik had haar een foto van mezelf met ontbloot torso gestuurd. Anne stuurde een foto terug op A4-formaat. Ik ben daar en dan als een blok voor haar gevallen. J’étais fou d’amour. Gek van liefde.”
 2. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
  PREMIUM

  Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

  Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, benoemde hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.