Aiman en Nausikäa
Volledig scherm
Aiman en Nausikäa © Florian Van Eenoo Photo News

Aiman en Nauskaä zijn de ultieme highschool sweethearts: “Al hield ik de eerste negen maanden de boot af”

Aiman (26) en Nauskaä (26) leerden elkaar in het middelbaar kennen. Het begon met onschuldige afspraakjes in het park na de schooluren, totdat de twee op een fuif belanden. “De donkere teint van zijn Egyptische roots, zijn stralende glimlach en blauwe ogen waren een schot in de roos.” Maar toch liep hun relatie niet altijd op wieltjes.

 1. Verliefd, verloofd en vaarwel in 6 maanden: 3 experts over de snelle relatiebreuk van Rik Verheye en Ella Leyers
  PREMIUM

  Verliefd, verloofd en vaarwel in 6 maanden: 3 experts over de snelle relatie­breuk van Rik Verheye en Ella Leyers

  In zes maanden tijd verliefd, verloofd en ... uit elkaar. Dat is de harde realiteit voor Ella Leyers (34) en Rik Verheye (35). Stond hun breuk in de sterren geschreven? Of heeft zo’n snelle relatie toch kans op slagen, als je hem juist aanpakt? ‘Blind Getrouwd’-experten Sarah Hertens en Filip Geelen en klinisch seksuologe Chloé De Bie reageren. “We weten na hoeveel maanden je je partner pas echt leert kennen.”
 2. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
  PREMIUM

  Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

  Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, benoemde hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.
 1. Myriam (43) overwon kanker, maar haar partner blijft seks vermijden: “Hij heeft gezíén hoeveel pijn ik had”
  PREMIUM

  Myriam (43) overwon kanker, maar haar partner blijft seks vermijden: “Hij heeft gezíén hoeveel pijn ik had”

  Na een loodzwaar ziekteproces is Myriam (44) fysiek weer genezen. Haar partner David (43) stond trouw aan haar zijde, maar kan de zorgende rol maar niet loslaten. En daar lijdt hun seksleven onder. “David zegt dat hij bang is om me pijn te doen als we zouden vrijen.” Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies aan koppels die elkaar terug willen vinden na een lange seksloze periode.