Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

7 signalen dat die nieuwe vlam niet de ware is

Toen jullie elkaar een tijdje geleden leerden kennen op café, sloeg de vonk meteen over. Maar nu jullie steeds vaker in elkaars bijzijn vertoeven, begint toch weeral die vervloekte twijfel toe te slaan. In jouw achterhoofd zijn de alarmbelletjes genadeloos aan het rinkelen, maar anderzijds wil je de realiteit liever niet dan wel onder ogen komen. Om je gedachten op een rijtje te zetten, vroeg Business Insider zeven relatie-experts om advies. Herken jij je nieuwe vlam in deze signalen? Dan is hij wellicht niet de ware.

8 reacties

 • vicky vanderweyen

  5 jaar geleden
  Beste Rudolf Jacobs , ook mannen kunnen alimentatie eisen hoor,wanneer de vrouw meer verdiend dan de man,ben met zo iemand getrouwd geweest en moest uiteindelijk alimentatie betalen ,en dit is al bijna veertig jaar geleden.Dacht dat men enkel in de dierenwereld over"teven" spreekt.
 • Van Constantinus

  5 jaar geleden
  bij mij viel het ook op dat er meestal van "hij of hem" gesproken werd, dus kan je concluderen dat "zij of haar" nooit iets fout doet of dat die psychologen of relatie experts vrouwen zijn.
 • Wilfried Vanden Berg

  5 jaar geleden
  Ik heb er meer dan 30 gehad,En het was heel plezant.Dat moet kunnen.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  schaf die allementatie eens een keer af,de vrouwen zullen snel een toontje lager piepen,nu de dag van vandaag plukken ze langs meerdere kanten hun poen ,en door die stomme wet,in de meeste gevallen toch,zijn het mannen die kunnen en blijven opdraaien voor zulke vrouwen,ze parraderen in sommige gevallen met hun nieuwe veroveringen onder de neus van de ex de teven
 • aaron aerts

  5 jaar geleden
  En vrouwen hebben geen verantwoordelijkheid? Een relatie is een gedeeld project. Iedereen heeft noden en behoeftes maar iedereen is ook menselijk en niet perfect. Daar moet je met communicatie over ipv iemand te dumpen na een ljstje te lezen
 1. Naomi (29) is nu liever voor haar ‘love body’. “Ik was altijd jaloers op vrouwen met zo’n mooi ‘gleufje’ in hun decolleté”
  PREMIUM

  Naomi (29) is nu liever voor haar ‘love body’. “Ik was altijd jaloers op vrouwen met zo’n mooi ‘gleufje’ in hun decolleté”

  “Vroeger droeg ik push-upbeha’s met veel vulling. Die zullen wel voor meisjes als ik bedoeld zijn, dacht ik.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie. Met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Naomi (29) voelt zich een pak vrijer als vrouw sinds ze burlesque danst. Ze móést er met een zachte blik naar zichzelf leren kijken. “Dat ik de pil nu niet meer neem, helpt ook.”
 2. “Hij wil niet meer vrijen, omdat ik niet klaarkom.” Het nieuw lief van Barbara (45) mist zelfvertrouwen in bed
  PREMIUM

  “Hij wil niet meer vrijen, omdat ik niet klaarkom.” Het nieuw lief van Barbara (45) mist zelfver­trou­wen in bed

  Barbara (45) valt als een blok voor een nieuwe man. Ze amuseren zich enorm, maar in bed loopt het mank. “Hij komt klaar, ik niet. Daarop is hij volledig dichtgeklapt.” Geen orgasme staat volgens hem gelijk aan slechte seks, tot ongenoegen van Barbara. Hoe leg je als koppel minder druk op het vrouwelijk orgasme en op de man om het te bekomen? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.