Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

6 tekenen dat jullie relatie in een sleur zit (maar zo raak je er weer uit)

Waar jullie relatie in het begin nog nieuw en spannend was, hangen jullie nu 's avonds maar gewoon wat tegen elkaar aan. Het vuurwerk? Dat is ver te zoeken. Het is doodnormaal dat er na enkele jaren sleur in je relatie kruipt, maar wat doe je er eigenlijk aan?

0 reacties

 1. Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”
  PREMIUM

  Na 20 jaar huwelijk herkent Linda (49) haar man niet meer. “Hij is een sociale drinker, maar kent zijn grenzen niet”

  Linda (49) zat 20 jaar in een gelukkig huwelijk. Maar haar man lijkt opeens een ander mens. Hij heeft veel stress, sluit Linda buiten, drinkt soms ook een glas te veel en is dan thuis verbaal agressief. “Bij mij breekt er elke keer iets”, vertelt een wanhopige Linda. “Ik herken mijn man niet meer.” Hoe blijf je verbonden met een partner die gesloten en ongelukkig is? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies.
 2. COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflixreeks voor sexy oneliners”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens geeft tips voor meer dirty talk. “Kijk samen deze Netflix­reeks voor sexy oneliners”

  Het voelt voor veel Vlamingen een beetje onwennig. En toch spoort Goedele Liekens ons deze week in haar column kordaat aan om meer aan dirty talk te doen. “Het voelt als een soort – pardon my French – dubbele penetratie.” Intensere seks dus, maar hoe word je er goed in? De seksuologe geeft do’s, don’ts en tips voor beginners. “In bed kan je starten met een zinnetje als ‘wat ben je juicy’.”
 3. Karim vindt zijn vrouw in bed niet open-minded genoeg. “Ik mag zelfs niet kreunen”
  PREMIUM

  Karim vindt zijn vrouw in bed niet open-min­ded genoeg. “Ik mag zelfs niet kreunen”

  Het seksleven van Karim (30) en Noor (26) gaat bergaf. Sinds het koppel een fantasie niet kon waarmaken, is Noor dichtgeklapt. Karim wil meer passie en dirty talk, zij wil stilte in bed en vrijt alleen nog omdat het ‘moet’. “Nu raak ik zelf amper nog opgewonden en wordt mijn erectie niet meer hard.” Relatietherapeut Wim Slabbinck tipt een oplossing voor partners met een slabakkende seksdrive.