Getty Images/EyeEm
Volledig scherm
© Getty Images/EyeEm

4 redenen waarom de herfst het seizoen is van de stomende seks. “Hét moment om zwanger te worden”

Herfst. Dat is vallende bladeren, candle light dinners en pompoensoep. Maar volgens verschillende onderzoeken is het ook het seizoen van seks. Zelfs de geur van pompoen zou seksueel verlangen kunnen opwekken bij mannen. Dat belooft een natte herfst te worden.

 1. Goedele Liekens houdt van ‘snuffelen’ en jongeren zitten in een ‘situationship’: dit is het ABC van de nieuwe liefde
  PREMIUM
  1

  Goedele Liekens houdt van ‘snuffelen’ en jongeren zitten in een ‘situati­ons­hip’: dit is het ABC van de nieuwe liefde

  Goedele Liekens vindt het heerlijk om te ‘snuffelen’ met haar nieuwe vriend en elkaar te leren kennen. Vooral de jonge generatie slaat je om de oren met nieuwe liefdestermen. “Ik zit in een situationship”, hoor je dan of “ze heeft me geghost”. Is verliefd zijn vandaag ingewikkelder dan vroeger? Seksuoloog Wim Slabbinck overloopt het ABC van de nieuwe liefde.
 2. OPROEP. Mag NINA je liefdesproblemen helpen oplossen, met advies van een professional?

  OPROEP. Mag NINA je liefdespro­ble­men helpen oplossen, met advies van een professio­nal?

  Een nieuw jaar, een nieuwe start in de liefde? Ben je single en hoop je in 2023 eindelijk ‘de ware’ te ontmoeten? Of zit je relatie al te lang in een dip? Werd je bedrogen, of heb je zelf iets op je kerfstok? Hou je van je lief, maar niet van je schoonmoeder? Heb je moeilijkheden met de kinderen van je partner? Of heb jij bepaalde seksuele verlangens, maar wil je lief hier niet in meegaan? NINA geeft je gratis advies van seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.