De winnaars van de zonnepanelenwedstrijd zijn bekend. V.l.n.r: Frank Witlox (winnaar), Walter Brat (duurzaamheidsschepen), Bart Hicguet (winnaar), Paul De Swaef (schepen Ruimtelijke Ordening) en Dave Soetewey (winnaar) op het dak van Sporthal Vordensteyn met haar fotovoltaïsche zonnepanelen
Volledig scherm
De winnaars van de zonnepanelenwedstrijd zijn bekend. V.l.n.r: Frank Witlox (winnaar), Walter Brat (duurzaamheidsschepen), Bart Hicguet (winnaar), Paul De Swaef (schepen Ruimtelijke Ordening) en Dave Soetewey (winnaar) op het dak van Sporthal Vordensteyn met haar fotovoltaïsche zonnepanelen © Gemeente Schoten

Winnaars zonnepanelenwedstrijd krijgen zonnecheque van 2.000 euro

SchotenInwoners van Schoten die tussen 1 november en 31 april thuis zonnepanelen geïnstalleerd hebben, maakten kans op een zonnecheque van 2.000 euro. De gemeente heeft de winnaars van deze wedstrijd in het kader van de campagne ‘Laa(d)t de zon in je huis’ bekendgemaakt: Frank Witlox, Bart Hicguet en Dave Soetewey zijn de gelukkigen. 

 1. GroenRand roept 2022 uit tot jaar van boommarter: “Aandacht vragen voor deze zeldzame soort”
  RANST/SCHILDE/BRECHT/SCHOTEN/BRASSCHAAT/KAPELLEN/STABROEK/KALMTHOUT

  GroenRand roept 2022 uit tot jaar van boommarter: “Aandacht vragen voor deze zeldzame soort”

  GroenRand roept 2022 uit tot jaar van de boommarter. De natuurvereniging ijvert voor meer onderzoek naar de boommarter in de regio van de Antitankgracht. “In functie van mogelijke beheeropties in bosgebieden en de ontsnippering in het Antitankgrachtgebied hebben we meer kennis nodig over deze diersoort”, aldus Dirk Weyler, coördinator van GroenRand.
 2. Klasgenootjes van verongelukte Loes zingen mee op cd: “Belangrijk dat ze ook hun bijdrage kunnen leveren”
  Schoten

  Klasgenoot­jes van verongeluk­te Loes zingen mee op cd: “Belangrijk dat ze ook hun bijdrage kunnen leveren”

  De cd ‘Muziek voor Loes’ begint meer en meer vorm te krijgen. André de Laat neemt de cd op samen met enkele bevriende muzikanten als eerbetoon aan zijn verongelukt 7-jarig dochtertje, maar ook als steun voor iedereen die het eens even moeilijk heeft. Een van de nummers op de cd zal ingezongen worden door Jean-Bosco Safari en de klasgenootjes van Loes. “Zo worden ook zij betrokken bij het hele verhaal”, vertelt papa André de Laat.