Tim Meyvis (35) in zijn gloednieuwe escaperoom
Volledig scherm
Tim Meyvis (35) in zijn gloednieuwe escaperoom © Klaas De Scheirder

Wie deze escape room binnen de 4.444 seconden verlaat met alle kristallen, krijgt 200 euro mee naar huis: “Geen sleutel nodig, alles werkt digitaal”

SchotenIn tegenstelling tot Antwerpen telde Schoten tot voor kort geen enkele escaperoom. Daar is sinds deze week verandering in gekomen. Tim Meyvis (35) heeft in zijn woning op de Zilvervosdreef ‘The Omega Directive’ geopend. Geen enkele sleutel komt eraan te pas, want de escaperoom werkt volledig op computers. Het thema: sciencefiction met een knipoog naar de Oude Grieken. 

  1. Twee ‘uithalers’ van 16 en 17 jaar oud opgepakt en overgeleverd aan Nederland, parket Antwerpen vraagt dan weer om overlevering van 35-jarige uithaler
    Antwerpen

    Twee ‘uithalers’ van 16 en 17 jaar oud opgepakt en overgele­verd aan Nederland, parket Antwerpen vraagt dan weer om overleve­ring van 35-jarige uithaler

    Twee minderjarigen van 16 en 17 jaar oud uit Rotterdam zijn de voorbije twee weken overgeleverd van ons land aan Nederland. De twee jongemannen werden betrapt in de Antwerpse haven toen ze drugs uit een container wilden halen. Omgekeerd pakte de Nederlandse politie dan weer een 35-jarige Rotterdammer op die vermoedelijk aan ons land zal uitgeleverd worden.