Thierry Huion is zaakvoerder van verlichtingszaak TH Lights op de Bredabaan.
Volledig scherm
Thierry Huion is zaakvoerder van verlichtingszaak TH Lights op de Bredabaan. © Klaas De Scheirder

"Werknemer pikte geld onder oog van camera"

SCHOTEN/ANTWERPENVoor Thierry Huion is de maat vol. Hij sluit één van zijn vier winkels na de zoveelste diefstal door een personeelslid. "Ik zag hem op de bewakingscamera het geld van de verkoop gewoon in zijn zak steken", zegt Thierry. In 25 jaar zaken doen is hij al zeker 15 keer bestolen door een winkelbediende.

 1. Familie van overleden fietsstertje (7) doet oproep: “Hang tekeningen op met hartjes, glitters en eenhoorns”
  PREMIUM
  Schoten

  Familie van overleden fietsster­tje (7) doet oproep: “Hang tekeningen op met hartjes, glitters en eenhoorns”

  Bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Amerlolaan en de Horstebaan is woensdagochtend een 7-jarig meisje van de Burgemeester Marnixschool overleden. Het kind werd aangereden door een pick-up met aanhangwagen. De familie wilde liever niet reageren, maar deed via sociale media woensdag nog wel een emotionele oproep. “Ze was helemaal weg van hartjes, glitters en unicorns dus hang alsjeblieft iets op." Woensdagavond hingen er al heel wat tekeningen en knuffels.
 2. Afscheid van Loes (7): “Bij elke stap en elke ademhaling zal je bij ons zijn, voor altijd”
  Schoten

  Afscheid van Loes (7): “Bij elke stap en elke ademhaling zal je bij ons zijn, voor altijd”

  De familie en honderden mensen die de livestream volgden, hebben donderdag afscheid genomen van de 7-jarige Loes de Laat. Het jonge meisje overleed vorige week toen ze samen met haar broertje, zusje en mama op weg was naar school. Gedragen in een witte kist, met een tekening van zusje Ella en broertje Lenn. “Bij elke stap en elke ademhaling zal je bij ons zijn, voor altijd.” Tijdens de plechtigheid werden ook enkele video’s getoond van de leden van #LikeMe, waar Loes zo zot van was.
 1. Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwerpers, maar had dit zeker tof gevonden”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Stijn vernoemt nieuwe eau de toilette naar oma Augusta: “Ze stond niet graag in de schijnwer­pers, maar had dit zeker tof gevonden”

  Er zit een reukje aan de haar- en beautysalons Mo’na Mechelen en Mo’na Antwerpen. Oprichter Stijn Pellegrims (42) lanceerde zopas het luxe label ‘Augusta Aroma’. Dat zijn vier geuren verwerkt in kaarsen en eau de toilettes. De aroma’s ontstonden uit zijn passie voor geuren, in combinatie met zijn herinneringen aan zijn kindertijd. De collectie werd dan ook genoemd naar zijn grootmoeder zaliger.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen