Vijf scholen uit Schoten werden beloond met een cheque voor hun inspanningen in de strijd tegen zwerfvuil. Uiterst links: milieuschepen Walter Brat (N-VA), tweede van links: onderwijsschepen Iefke Hendrickx (N-VA)
Volledig scherm
Vijf scholen uit Schoten werden beloond met een cheque voor hun inspanningen in de strijd tegen zwerfvuil. Uiterst links: milieuschepen Walter Brat (N-VA), tweede van links: onderwijsschepen Iefke Hendrickx (N-VA) © Gemeente Schoten

Vijf scholen krijgen cheque voor inspanningen in strijd tegen zwerfvuil

SchotenVijf scholen uit Schoten hebben een cheque gekregen voor hun inzet vorig schooljaar in de strijd tegen zwerfvuil. Ze namen deel aan ‘Operatie Proper’, een campagne van Mooimakers en Schoon Schoten. 

  1. Nieuwe fietsbrug aan ‘t Dokske moet er in 2023 liggen: “Woon-werkverkeer zal pak veiliger worden”
    Merksem

    Nieuwe fietsbrug aan ‘t Dokske moet er in 2023 liggen: “Woon-werkver­keer zal pak veiliger worden”

    Het drukke fietspad aan het Albertkanaal in Merksem wordt binnenkort opgewaardeerd. Naast de bestaande ophaalbrug aan ‘t Dokske in Merksem bouwt de Vlaamse overheid in 2023 een nieuwe fietsbrug. Daar is 2,5 miljoen euro voor opzijgezet. “Fietsers zullen dan een pak veiliger langs ‘t Dokske kunnen rijden”, zegt een tevreden Merksems districtsraadslid Pieter de Cock (CD&V).