Boosterprik
Volledig scherm
Boosterprik © Tessa Kraan

Vaccinatiecentrum zet ook boosterprikken in sporthal De Zeurt

SchotenHet Antwerps vaccinatiecentrum VacCovid, waar ook inwoners van Schoten zich kunnen laten inenten tegen COVID-19, houdt op dinsdag 7 december halt in sporthal De Zeurt op de Eksterdreef in Schoten. Enkel wie een uitnodiging met een vaccinatiecode gekregen heeft voor een herhalingsvaccin, kan langskomen. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Breng stem uit en help Park Vordenstein aan internationale publieksprijs
  Schoten

  Breng stem uit en help Park Vorden­stein aan internatio­na­le publieks­prijs

  Het Park Vordenstein in Schoten wist in november het internationaal duurzaamheidslabel ‘Green Flag Award’ voor het derde jaar op rij in de wacht te slepen. In 2020-2021 werd het oude kasteelpark met een fleurige oranjerietuin zelfs verkozen tot een van de tien mooiste parken met een Green Flag Award ter wereld, weliswaar met uitzondering van de parken in het Verenigd Koninkrijk. Ook voor 2021-2022 maakt de Schotense parel kans op die publieksprijs. Stemmen kan sinds deze week op de website van Green Flag Award.
 1. Judith (30) genomineerd voor award meest beloftevolle Vlaamse onderneemster van 2021
  's-Gravenwezel/Sint-Job-in-'t-Goor

  Judith (30) genomi­neerd voor award meest beloftevol­le Vlaamse onderneem­ster van 2021

  In 2017 stichtte Judith Dillen (30) uit ‘s-Gravenwezel (Schilde) het HR-bedrijf One On One, dat logistieke of maritieme bedrijven in en rond de Antwerpse haven aan geschikte arbeidskrachten helpt. Haar onderneming gevestigd in Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) wist vorig jaar meer dan een half miljoen euro omzet te maken. De succesvolle medezaakvoerster is door de WOMED Award genomineerd voor de prijs van ‘Belofte van het Jaar’.