Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) (links) en burgemeester Maarten De Veuster (N-VA) zetten Anne Cambier (midden) in de bloemetjes.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) (links) en burgemeester Maarten De Veuster (N-VA) zetten Anne Cambier (midden) in de bloemetjes. © Klaas De Scheirder

Sopraanzangeres Anne Cambier (53) geridderd in Orde van Schotense Leeuw: “Heel mooie erkenning”

SchotenDe Schotense sopraanzangeres Anne Cambier (53) is zondagmiddag geridderd in de Orde van de Schotense Leeuw. Tijdens een academische zitting werd Cambier gehuldigd voor haar indrukwekkende carrière. Anne Cambier kan terugblikken op een indrukwekkend veelzijdige carrière.

  1. Reddingsactie in uitdrogende kerkvijver levert verrassende vangst op: “Zo’n grote vissen horen hier eigenlijk niet thuis”
    Schoten

    Reddingsac­tie in uitdrogen­de kerkvijver levert verrassen­de vangst op: “Zo’n grote vissen horen hier eigenlijk niet thuis”

    Een indrukwekkende evacuatie heeft zich afgespeeld in de Schotense wijk Koningshof. Joekels van karpers werden uit de vijver rondom de kerk gehaald, en daar bleef het allesbehalve bij. De reddingsactie drong zich op door het lage waterpeil, veroorzaakt door de droogte. “Door het gebrek aan zuurstof zijn de vissen vrij loom”, zegt Stan Smouts, die plots een kanjer van acht kilogram opschept.