Op het grasveld aan de Sint-Cordulakerk, waar donderdag afscheid genomen wordt van de verongelukte Loes (7), gaan Schotenaren een bloementapijt in de vorm van een eenhoorn maken. Vooraan links: initiatiefnemer Patrick Beauquesne
Volledig scherm
Op het grasveld aan de Sint-Cordulakerk, waar donderdag afscheid genomen wordt van de verongelukte Loes (7), gaan Schotenaren een bloementapijt in de vorm van een eenhoorn maken. Vooraan links: initiatiefnemer Patrick Beauquesne © emz

Schotenaren maken bloementapijt in vorm van eenhoorn: “Onze manier om familie te steun bij afscheid Loes (7)”

SchotenDonderdag wordt in intieme kring afscheid genomen van de verongelukte Loes (7) in de Sint-Cordulakerk in Schoten. De familie heeft opgeroepen voor of na de plechtigheid niet naar de kerk te komen. Met toestemming van de gemeente en de ouders gaan een aantal Schotenaren een bloementapijt in de vorm van een eenhoorn aanbrengen op het grasplein aan de kerk. “Op een serene manier willen we zo ons medeleven betuigen”, aldus initiatiefnemer Patrick Beauquesne. 

 1. Bart De Wever door Europa op de vingers getikt voor persconferentie over ‘Meir-terrorist’: “Onterecht als terreur bestempeld”
  ANTWERPEN

  Bart De Wever door Europa op de vingers getikt voor persconfe­ren­tie over ‘Meir-terrorist’: “Onterecht als terreur bestempeld”

  De ‘Meirterrorist’. Het doet misschien nog wel een belletje rinkelen. Eind maart 2017 kwam een man in een rode Citroën in volle vaart de Meir opgereden en zorgde voor er voor erg gevaarlijke situaties. De man werd uiteindelijk gedrogeerd aangetroffen in zijn wagen, die nog eens vol wapens bleek te zitten ook. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) had het toen meteen over een mogelijke terroristische aanslag en wordt daarvoor nu op de vingers getikt door het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten. “De verdachte werd onterecht te lang bestempeld als terrorist.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel