Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Schoten hangt vol met eenhoorns voor verongelukte Loes (7)

SchotenDe Antwerpse gemeente Schoten is diep geraakt door het overlijden van Loes de Laat (7), die woensdag in een tragisch verkeersongeval het leven liet. Overal duiken afbeeldingen op van een eenhoorn, nadat de familie via sociale media een emotionele oproep deed. “Ze was helemaal weg van hartjes, glitters en unicorns dus hang alsjeblieft iets op.” Loes wordt donderdag begraven. De plechtigheid is via een livestream te volgen.

 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Ouders van verongelukte Loes (7): “We verwijten de chauffeur niets, dat hebben we hem ook honderd keer gezegd”
  PREMIUM
  Schoten

  Ouders van verongeluk­te Loes (7): “We verwijten de chauffeur niets, dat hebben we hem ook honderd keer gezegd”

  Heel Schoten hangt eenhoorns op voor de 7-jarige Loes de Laat, die woensdag in een tragisch verkeersongeval het leven liet. Haar ouders putten er de moed uit om zich sterk te houden en tonen de diertjes aan hun twee andere kinderen om hen te laten zien dat iedereen aan Loes denkt. Ze verwijten de chauffeur van de wagen ook niets. “Met wrok en boosheid kom je nergens. Wij willen de bestuurder zelfs omarmen. De plaats van het ongeval is gewoon te gevaarlijk”, zegt papa André de Laat.
 3. Decoratiezaak Corifeo stopt ermee, meer dan 2.000 artikelen online geveild
  Brasschaat

  Decoratie­zaak Corifeo stopt ermee, meer dan 2.000 artikelen online geveild

  De Bredabaan in Brasschaat is een icoon armer. Na iets langer dan 12 jaar zet interieurwinkel Corifeo er een punt achter. “De markt van de detailhandel is de laatste jaren hard veranderd”, aldus zaakvoerster Véronique Van Malder (51). De meer dan 2.000 overige designmeubelen, decoratieartikelen, kledingstukken, schoenen, handtassen, juwelen en de winkelinrichting... verkoopt online veilinghuis HammerTime per opbod.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"