Een massa stapte mee in de lichtjeswandeling voor de plots gestorven Paultje uit Schoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een massa stapte mee in de lichtjeswandeling voor de plots gestorven Paultje uit Schoten. © Tessa Kraan

Plotseling overleden Paultje (22) herdacht met lichtjeswandeling: “Beer van een vent die lach op ieders gezicht toverde”

SchotenSchoten heeft vrijdagavond met een serene lichtjeswandeling afscheid genomen van de 22-jarige Paultje Bogaers. Honderden familieleden, vrienden en kennissen trokken met een fakkel of kaars door de straten van ‘zijn’ Koningshof. De grote opkomst verraadt hoe bijzonder geliefd de gezellige positivo geweest moet zijn. “Ons Paultje zou enorm trots en dankbaar zijn als hij al dit volk zou zien”, vertelt zijn oudste broer Philip (26). 

  1. Heb je thuis geen concentratie? Ontdek hier 7 unieke studieplekken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X
    PREMIUM
    Antwerpen

    Heb je thuis geen concentra­tie? Ontdek hier 7 unieke studieplek­ken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X

    De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar je in Antwerpen samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Brouwerij De Koninck in Antwerpen tot Space Post X in Berchem. Hier blok je voor die goede cijfers.