André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes.
Volledig scherm
PREMIUM
André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes. © Repro Toon Verheijen

Papa van overleden Loes (7) wil cd maken als eerbetoon én uit dankbaarheid: “Muziek biedt troost en is een uiting van emoties”

SchotenAndré de Laat wil samen met enkele bevriende en bekende muzikanten een cd opnemen onder de naam ‘Muziek voor Loes’. Als eerbetoon voor de spring-in-’t-veld die Loes was, maar ook als symbool van troost voor iedereen die het nodig heeft. En als bedanking voor iedereen die de familie heeft bijgestaan. Via een crowdfunding hoopt André de onkosten te kunnen verzamelen voor het maken van de cd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

  1. Meer dan 8.000 handtekeningen voor veiliger kruispunt waar Loes om het leven kwam: “Bekijk dit alsjeblieft. En doe er iets aan”
    Schoten

    Meer dan 8.000 handteke­nin­gen voor veiliger kruispunt waar Loes om het leven kwam: “Bekijk dit alsje­blieft. En doe er iets aan”

    De inwoners van Schoten hebben een meer dan duidelijk signaal gegeven aan het gemeentebestuur om het kruispunt van de Horstebaan en de Amerlolaan aan te pakken. Een delegatie gaf een petitie af met meer dan 8.000 unieke handtekeningen. Burgemeester Maarten De Veuster liet duidelijk verstaan dat het signaal niet genegeerd kan worden. “Er zijn geen taboes: we moeten álles bekijken wat er mogelijk is en we kijken ook terug waarom er meer dan tien jaar geleden bij de heraanleg bepaalde beslissingen zijn genomen”, zegt de burgervader.