André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes.
Volledig scherm
André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes. © Repro Toon Verheijen

Papa van overleden Loes (7) heeft eerste liedje voor gratis cd al klaar: “Onze stille droom is dat héél Schoten binnenkort zo’n cd heeft”

SchotenAndré de Laat, de papa van de 7-jarige Loes die in februari overleed in een dramatisch verkeersongeval, heeft zelf een eerste emotioneel liedje ingezongen en gespeeld voor de cd die hij wil lanceren. Het werd Goodbye van Kenny Rogers. De fundraising leverde voorlopig zo'n 9.500 euro op. De cd kan gratis besteld worden via www.voorloes.be.

 1. Terrassen weer open op 8 mei: wat doet Schoten als steun voor de horeca?
  PREMIUM
  Schoten

  Terrassen weer open op 8 mei: wat doet Schoten als steun voor de horeca?

  De horeca mag – als de coronacijfers niet verslechteren – op 8 mei weer klanten ontvangen. Wel alleen buiten op het terras. Daarin wil de gemeente Schoten haar cafés en restaurants ondersteunen. “Moest een horecazaak geen terras hebben, bekijken wij de mogelijkheden geval per geval, afhankelijk van de plaatselijke situatie”, aldus Véronique d’Exelle (N-VA), schepen voor Lokale Economie.
 2. Belevingscenter verkoopt geschenkdozen voor het goede doel
  Brecht

  Belevings­cen­ter verkoopt geschenkdo­zen voor het goede doel

  “Als je zelf druk voelt, ben je eens zo hard gemotiveerd om je in te zetten voor het goede doel.” Gita Apers (44) en Koen Dewil (54) moeten hun activiteitencenter met een lasershoot, bowling en kinderspeeltuin ‘Total eXperience’ in Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht) gesloten houden vanwege corona, maar dat heeft hen niet tegengehouden om ‘Hart-verwarmend’ op te richten. De vzw verkoopt geschenkdozen om financiële steun te bieden aan verenigingen of vzw’s die zich inzetten voor de medemens die het wat moeilijker heeft.
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift