André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes.
Volledig scherm
André de Laat (rechts) wil een cd opnemen ter nagedachtenis van zijn dochter Loes. © Repro Toon Verheijen

Papa van overleden Loes (7) heeft eerste liedje voor gratis cd al klaar: “Onze stille droom is dat héél Schoten binnenkort zo’n cd heeft”

SchotenAndré de Laat, de papa van de 7-jarige Loes die in februari overleed in een dramatisch verkeersongeval, heeft zelf een eerste emotioneel liedje ingezongen en gespeeld voor de cd die hij wil lanceren. Het werd Goodbye van Kenny Rogers. De fundraising leverde voorlopig zo'n 9.500 euro op. De cd kan gratis besteld worden via www.voorloes.be.

  1. Papa van overleden Loes (7) wil cd maken als eerbetoon én uit dankbaarheid: “Muziek biedt troost en is een uiting van emoties”
    PREMIUM
    Schoten

    Papa van overleden Loes (7) wil cd maken als eerbetoon én uit dankbaar­heid: “Muziek biedt troost en is een uiting van emoties”

    André de Laat wil samen met enkele bevriende en bekende muzikanten een cd opnemen onder de naam ‘Muziek voor Loes’. Als eerbetoon voor de spring-in-’t-veld die Loes was, maar ook als symbool van troost voor iedereen die het nodig heeft. En als bedanking voor iedereen die de familie heeft bijgestaan. Via een crowdfunding hoopt André de onkosten te kunnen verzamelen voor het maken van de cd. De opbrengst gaat naar een goed doel.