Jaro Verlinden (18) uit Ekeren met autismespectrumstoornis werkt in juli als jobstudent in het magazijn van het ZEB-filiaal in Schoten dankzij een pilootproject van ZEB en Onbeperkt Jobstudent. Op foto ook ZEB-shopmanager Claudia Matthe (linksboven), ZEB-coach Liesbeth Vanderborght en sales advisor voor ZEB Inge Van Brandt (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Jaro Verlinden (18) uit Ekeren met autismespectrumstoornis werkt in juli als jobstudent in het magazijn van het ZEB-filiaal in Schoten dankzij een pilootproject van ZEB en Onbeperkt Jobstudent. Op foto ook ZEB-shopmanager Claudia Matthe (linksboven), ZEB-coach Liesbeth Vanderborght en sales advisor voor ZEB Inge Van Brandt (rechts). © RV

Ondanks autisme is Jaro (18) aan de slag als jobstudent magazijnier bij ZEB: “Een goede leerschool”

Schoten/EkerenZEB biedt deze zomer jongeren met een beperking of chronische ziekte een boeiende job. Voor dit pilootproject slaat de kledingketen de handen in elkaar met HR-bedrijf Onbeperkt Jobstudent. Ook de 18-jarige Jaro Verlinden uit Ekeren mocht aan de bak: de jongen met autismespectrumstoornis kon in juli als jobstudent zijn eerste werkervaring opdoen in het magazijn van de ZEB-winkel aan de Bredabaan in Schoten.

  1. Vzw ArmenTeKort organiseert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken”
    ANTWERPEN

    Vzw ArmenTe­Kort organi­seert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilli­gers gebruiken”

    De vzw ArmenTeKort, dat zich inzet voor kansarmen, organiseert een groot zomerfeest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Bovendien wordt er een infosessie gegeven voor mensen die de organisatie nog niet (goed) kennen. “Want de nasleep van de coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op mensen in kansarmoede en er is nog veel werk aan de winkel.”