Jaro Verlinden (18) uit Ekeren met autismespectrumstoornis werkt in juli als jobstudent in het magazijn van het ZEB-filiaal in Schoten dankzij een pilootproject van ZEB en Onbeperkt Jobstudent. Op foto ook ZEB-shopmanager Claudia Matthe (linksboven), ZEB-coach Liesbeth Vanderborght en sales advisor voor ZEB Inge Van Brandt (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Jaro Verlinden (18) uit Ekeren met autismespectrumstoornis werkt in juli als jobstudent in het magazijn van het ZEB-filiaal in Schoten dankzij een pilootproject van ZEB en Onbeperkt Jobstudent. Op foto ook ZEB-shopmanager Claudia Matthe (linksboven), ZEB-coach Liesbeth Vanderborght en sales advisor voor ZEB Inge Van Brandt (rechts). © RV

Ondanks autisme is Jaro (18) aan de slag als jobstudent magazijnier bij ZEB: “Een goede leerschool”

Schoten/EkerenZEB biedt deze zomer jongeren met een beperking of chronische ziekte een boeiende job. Voor dit pilootproject slaat de kledingketen de handen in elkaar met HR-bedrijf Onbeperkt Jobstudent. Ook de 18-jarige Jaro Verlinden uit Ekeren mocht aan de bak: de jongen met autismespectrumstoornis kon in juli als jobstudent zijn eerste werkervaring opdoen in het magazijn van de ZEB-winkel aan de Bredabaan in Schoten.

  1. Kom mysterieuze moord op korpschef oplossen op opendeurdag van Politie Schoten
    Schoten

    Kom mysterieu­ze moord op korpschef oplossen op opendeur­dag van Politie Schoten

    De Politiezone Schoten trekt met een opvallend beeld de aandacht naar haar opendeurdag op zondag 25 september. Korpschef Jack Vissers ligt schijnbaar levenloos in zijn bureaustoel. Een bloedstraal stroomt langs zijn mondhoek. Hij wordt aangetroffen door een collega. “Aan de hand van aanwijzingen moeten kinderen onder meer achterhalen wie de moord op mij begaan heeft, hoe en met welk wapen”, vertelt Jack, die voor de gelegenheid zijn acteerkunsten bovenhaalde.