Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © shutterstock

November is seniorenmaand

SchotenDe gemeente Schoten schaft de jaarlijkse seniorenweek af en vervangt ze door een hele seniorenmaand. Tijdens de maand november organiseren de verschillende dienstencentra en wijklokalen tal van activiteiten voor senioren.

 1. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”
 2. Verkozen illustraties en gedichten van inwoners gaan nutskasten in Schoten opfleuren
  Schoten

  Verkozen illustra­ties en gedichten van inwoners gaan nutskasten in Schoten opfleuren

  De Kunstenraad en Erfgoed van Schoten hebben de inwoners uitgedaagd een beeldend kunstwerk te ontwerpen of een gedicht te schrijven. De mooiste inzendingen komen op nutskasten in het straatbeeld. Er zijn acht stukjes poëzie en elf illustraties verkozen. Daaronder zitten heel wat leuke creaties zoals het gedicht ‘Ode aan de Vaart’, alliteratiepoëzie met de ‘S’ van Schoten, kleurrijke werkjes van illustrator Christiaan Ilken en een tekening van het Gelmelenhof als miniatuurkasteeltje in een vissenkom. Alle winnaars ontdek je op de website van de gemeente Schoten.