Smartphoneapplicatie 'My Local Job' is donderdagavond voorgesteld. De primeur is voor Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen. V.l.n.r.: Serge De Groof (zaakvoerder My Local Job), Carla Pantens (Brasschaats schepen voor Lokaal Ondernemen), Véronique d'Exelle (Schotens schepen voor Lokale Economie), Luc Devriese (Kapels schepen voor Werk), Marian Van Alphen (Schildens schepen voor Lokale Economie) en Pascale Gielen (Schildens schepen voor Werk)
Volledig scherm
Smartphoneapplicatie 'My Local Job' is donderdagavond voorgesteld. De primeur is voor Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen. V.l.n.r.: Serge De Groof (zaakvoerder My Local Job), Carla Pantens (Brasschaats schepen voor Lokaal Ondernemen), Véronique d'Exelle (Schotens schepen voor Lokale Economie), Luc Devriese (Kapels schepen voor Werk), Marian Van Alphen (Schildens schepen voor Lokale Economie) en Pascale Gielen (Schildens schepen voor Werk) © emz

Nieuwe app laat je Tindergewijs swipen naar lokale job: Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen krijgen primeur

Schilde/Schoten/Brasschaat/KapellenIn brasserie De Riddershoeve in het gemeentepark van Schoten is donderdagavond de nieuwe smartphoneapplicatie ‘My Local Job’ voorgesteld. Op deze gratis tool kunnen lokale werkgevers vacatures plaatsen. Vrijwilligers, jobstudenten, werkzoekenden... swipen zich vervolgens naar hun favoriete job in de buurt. De primeur is weggelegd voor Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen. Vanaf 21 juni is de app beschikbaar. 

 1. In 1994 overleed hun moeder bij een auto-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetendheid blijft knagen”
  Boom/Rumst/Merksem/Deurne

  In 1994 overleed hun moeder bij een au­to-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetend­heid blijft knagen”

  Vanessa (37) en Jessica D’haese (38) zijn gestart met een zoektocht naar informatie over hun overleden moeder Nancy Van Landeghem. Zij kwam in 1994 om het leven in een ongeval nabij de Belgisch-Franse grens, toen de zussen zelf amper 9 en 11 jaar waren. Met de weinige gegevens die ze nu hebben, hopen ze via de sociale media de hiaten in het verhaal te kunnen invullen. “We zouden graag alles een plaats kunnen geven, maar als je achterblijft met zoveel vragen is dat onmogelijk.”
 2. “We hebben 12.000 dosissen van Johnson & Johnson. Na één prik ben je er vanaf”: stad roept inwoners op om zich zo snel mogelijk te registreren op QVAX
  Antwerpen

  “We hebben 12.000 dosissen van Johnson & Johnson. Na één prik ben je er vanaf”: stad Antwerpen roept inwoners op om zich zo snel mogelijk te registre­ren op QVAX

  De stad Antwerpen zet alles op alles om zo snel mogelijk een maximaal aantal inwoners te beschermen tegen de oprukkende deltavariant van het coronavirus. “We hebben 12.000 dosissen van Johnson & Johnson. Na één prik ben je er vanaf. Registreer je daarom op de QVAX-lijst”, zo roept schepen van Gezondheidszorg Els van Doesburg (N-VA) de mensen uit Antwerpen, Borsbeek, Schoten, Stabroek en Wommelgem op.