Horstebaan ter hoogte van de Amerlolaan. Twee professoren in mobiliteit hebben voorstellen hoe het kruispunt, waar fietsertje Loes (7) in februari verongelukte, aan te pakken
Volledig scherm
PREMIUM
Horstebaan ter hoogte van de Amerlolaan. Twee professoren in mobiliteit hebben voorstellen hoe het kruispunt, waar fietsertje Loes (7) in februari verongelukte, aan te pakken © emz

Mobiliteitsexperten lanceren drie scenario’s om kruispunt waar Loes (7) verongelukte veiliger te maken

SchotenTwee professoren in de mobiliteit, Dirk Lauwers en Frank Witlox, hebben donderdag op de gemeentelijke mobiliteitscommissie in Schoten drie scenario’s voorgesteld om het kruispunt Amerlolaan-Horstebaan veiliger te maken. Hier verongelukte fietsertje Loes de Laat (7) in februari. “We brengen Loes er niet mee terug, maar hopen dat wat er gebeurd is, zich nooit meer zal voordoen”, aldus Frank Witlox, die zelf Schotenaar is.

  1. Papa van overleden Loes (7) wil cd maken als eerbetoon én uit dankbaarheid: “Muziek biedt troost en is een uiting van emoties”
    PREMIUM
    Schoten

    Papa van overleden Loes (7) wil cd maken als eerbetoon én uit dankbaar­heid: “Muziek biedt troost en is een uiting van emoties”

    André de Laat wil samen met enkele bevriende en bekende muzikanten een cd opnemen onder de naam ‘Muziek voor Loes’. Als eerbetoon voor de spring-in-’t-veld die Loes was, maar ook als symbool van troost voor iedereen die het nodig heeft. En als bedanking voor iedereen die de familie heeft bijgestaan. Via een crowdfunding hoopt André de onkosten te kunnen verzamelen voor het maken van de cd. De opbrengst gaat naar een goed doel.