André de Laat samen met Marijn De Valck. Maandag kwamen ze een eerste keer samen.
Volledig scherm
PREMIUM
André de Laat samen met Marijn De Valck. Maandag kwamen ze een eerste keer samen. © Toon Verheijen

Marijn Devalck speelt mee op cd voor verongelukte Loes: “Toen ik het nieuws hoorde, stond ook mijn wereld even stil”

SchotenDe crowdfunding voor de cd ‘Muziek voor Loes’ heeft bijna de benodigde 12.500 euro opgeleverd. André de Laat, de papa van Loes (7), wilde die cd maken na het overlijden van zijn dochtertje eerder dit jaar. Hij krijgt daarbij de steun van artiest/acteur en vriend Marijn Devalck. “Toen André me die dag belde met het nieuws, stond ook mijn wereld even stil. Met alle liefde werk ik mee aan dit project”, zegt hij. Wie het project wil steunen, kan dat nog altijd via deze link.

 1. Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”
  Gent / Antwerpen

  Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”

  Het concept Bookz&Booze uit de Gentse Hoogpoort slaat duidelijk aan. Drie jaar na de opening start er in augustus ook een vestiging op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Aan het roer zal Jan Chalmet staan, al zijn hele leven lang bevriend met Ief Stuyvaert, bedenker van het concept. “Het concept staat of valt met wie er in de winkel staat", zegt Ief. “Bij Bookz&Booze koop je vooral verhalen.”
 2. Warre (27) ziet dak van platenwinkel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”
  Eksel / Antwerpen

  Warre (27) ziet dak van platenwin­kel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”

  Ekselaar Warre Geens (27) beleefde afgelopen weekend een vreselijke ervaring. Het dak van zijn platenwinkel ‘Warrecords’ aan de Sint-Katelijnevest in Antwerpen is in de nacht van zaterdag op zondag naar beneden gekomen. “Liters water hebben heel wat muziek onherstelbaar beschadigd”, stelt Warre. Er is nu gestart met een crowdfunding om de schade wat in te perken.