Serge Claes heeft deze week 'Huizenjagers Buitenland' gewonnen
Volledig scherm
Serge Claes heeft deze week 'Huizenjagers Buitenland' gewonnen © UNIQ Estates

Makelaar van Schotens vastgoedkantoor wint trofee van ‘Huizenjagers Buitenland’ aan Spaanse costa’s

SchotenSerge Claes (32) van Schotens vastgoedkantoor ‘UNIQ Estates’ heeft deze week de titel van beste huizenjager in de wacht gesleept in het Play4-programma ‘Huizenjagers Buitenland’. Voor zijn uitgezochte woningen aan de Spaanse kust kreeg hij in totaal de beste scores van de kandidaat-kopers. 

 1. UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpubliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpu­bliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”

  Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eindelijk weer open. Ofwel nu al hét scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week testen ‘De Schoonste Honderd’ — inclusief onze man — het museum als generale repetitie voor september. “Na meer dan tien jaar sluiting is het erg belangrijk terug voeling te krijgen met het publiek.”
 1. Brug van den Azijn afgesloten tijdens verlengd weekend
  Merksem/Deurne/Schoten

  Brug van den Azijn afgesloten tijdens verlengd weekend

  De Brug van den Azijn over het Albertkanaal in Schoten/Deurne vlak bij Merksem is van vrijdagavond 12 augustus om 20 uur tot en met dinsdagmorgen 16 augustus om 5 uur afgesloten. De Vlaamse Waterweg laat de twee oplegtoestellen van de brug vervangen. Dat vormt geen gevaar voor de huidige werking van de brug, die wekelijks wordt gemonitord en opgemeten. Al het verkeer moet omrijden via de Gabriel Theunisbrug aan het Sportpaleis.