Jack Vissers, de korpschef van Politiezone Schoten, ligt vermoord in zijn bureaustoel. Gelukkig is het maar een campagnebeeld voor de opendeurdag, waarop kinderen de misdaad kunnen komen oplossen
Volledig scherm
Jack Vissers, de korpschef van Politiezone Schoten, ligt vermoord in zijn bureaustoel. Gelukkig is het maar een campagnebeeld voor de opendeurdag, waarop kinderen de misdaad kunnen komen oplossen © Politie Schoten

Kom mysterieuze moord op korpschef oplossen op opendeurdag van Politie Schoten

SchotenDe Politiezone Schoten trekt met een opvallend beeld de aandacht naar haar opendeurdag op zondag 25 september. Korpschef Jack Vissers ligt schijnbaar levenloos in zijn bureaustoel. Een bloedstraal stroomt langs zijn mondhoek. Hij wordt aangetroffen door een collega. “Aan de hand van aanwijzingen moeten kinderen onder meer achterhalen wie de moord op mij begaan heeft, hoe en met welk wapen”, vertelt Jack, die voor de gelegenheid zijn acteerkunsten bovenhaalde.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Tekort aan kleingeld: hoeveel kost het binnenbrengen van euromunten? En hoeveel mag je precies binnenbrengen?
  Spaargids.be

  Tekort aan kleingeld: hoeveel kost het binnenbren­gen van euromunten? En hoeveel mag je precies binnenbren­gen?

  Er is een tekort aan muntjes van 5, 10 en 20 eurocent. Febelfin, Unizo en Comeos vragen daarom om je gespaarde muntjes binnen te brengen bij de bank, ermee gepast te betalen of digitaal te betalen als je niet kan passen. Maar bij de bank kleingeld op je rekening laten storten, is niet altijd gratis. Welke bank rekent daarvoor kosten aan? En kan je die kosten omzeilen? Spaargids.be zocht het uit.